Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obránci Severu po pádu Zdi přijíždějí bránit Winterfell. Daenerys a Jona tam čeká chladné přivítání, Sama tragická zpráva. Daenerys se dozví tajemství Jonova původu. Theon se snaží napravit svá selhání. Cersei utužuje nové spojenectví. (DavidWark)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (124)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby táto zoznamovačka a stretávka všetkých so všetkými neobsahovala kinoscénu ako vycvičiť draka, znížim hodnotenie. Pre fanúšika príjemné, pre diváka, ktorý by sa na GoT pozrel prvýkrát v tejto epizóde, to bude prázdne a bez invencie, len s pár odhaleniami a motívmi pozdržanými do ďalších epizód. Zdržanlivé. ()

Pargin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu kritický, hodně kritický a to na ty burany, co tady neocení nádhernou práci a chtěli by vždycky všeho moc! Byl to krásný díl na začátek, rozjíždět se to bude čím dál víc a jen díky nesvéprávným lidem co tady hodnotí a melou blbosti tak klesne seriálu hodnota!! Děkuji všem ostatním, co hodnotí na úrovni tohoto největšího seriálu v dějinách lidstva. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše na co jsme čekali a doufali už několik sérií, že se přihodí. Několik postav se spolu potkalo po letech, odkryla se pravda a přípravy na boj ve velkém vrcholí. Hloupý, kdo tento díl odepsal a hodnotil jednou hvězdou. Ne v každém díle můžou někoho zabít nebo znásilnit, aby vás to zabavilo. ;) Přehodnocení po shlédnutí celé série: Asi nejlepší episoda i když nijak výrazná. Jako jediná mne dokázala dojmout a vzbudit ve mně jiné emoce než vztek nad pokaženým seriálem. ()

SuzieS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

trosku to jde smerem romance - navic, az moc roztahle-, coz je velka skoda. Nebylo tam nic vylozene mega spatne, ale ani nic, co by nadchlo ci pobavilo. Citila jsem u toho jen pramalo emoci. Snad se to rozjede a nezklame. Jinak uplne se ztotoznuji s nazorem uzivatele jmenem PaTeXx (:"Od hodinové otvíráku osmé série jsem asi čekal víc, než nám tvůrci naservírovali, vzhledem k tomu, že epizod bude pouze šest.") ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z mého pohledu GoT pokračuje v tom co dělala do teď. Rozehrává příběhy, mini příběhy, linky a duely. Tentokrát ovšem již na méně frontách, na méně místech a drolí to mezi méně postav. První epizoda byla v určitém slova smyslu klasickou první, tak jak je známe. Ovšem krom připomínání toho co se stalo musí stíhat rozehrávat až příliš. I proto mě zde, až na jednu výjimku chybí dialogy ostré jako všechny břitvy sedmi království. To co bylo GoT vytýkáno, tedy někdy až nesnesitelná zdlouhavost se mění místy až na přílišnou uspěchanost. Jenomže i když mám výtky a není jich úplně málo, vrátil se mi nejlepší seriál všech dob a já si ho nehodlám kazit tím, že budu hledat chyby. 1. epizoda za 75 procent. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Čínští cenzoři kvůli násilí a erotice zkrátili epizodu o šest minut. (Duoscop)
  • Bronnovy prostitutky se zmiňují o zrzavém vojákovi jménem Eddie: „Vrátil se s popáleným obličejem. Teď už nemá víčka“. Toto je odkaz na postavu, kterou hrál Ed Sheeran v epizodě Dračí kámen (2017), která byla zjevně přítomna, když Daenerys (Emilia Clarke) zaútočila na armádu Lannisterů s Drogonem v epizodě Válečná kořist (2017). Sheeran druhý den na Instagramu odpověděl: „Díky @gameofthrones, věděl jsem, že jsem přeživší. (mikki089)

Reklama

Reklama