Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jaime skládá účty z minulosti. Winterfell se připravuje na osudovou bitvu s Bílými chodci vedenými Nočním králem. Bran objasní jeho motivaci. Daenerys se snaží urovnat vztahy se Sansou. V předvečer bitvy je pasován nový rytíř Sedmi království. Jon a Gendry odhalí svým nejbližším tajemství svého původu. (DavidWark)

Diskuze

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

LEATHERFAC

Je to misenec, neni to cistokrevny Targaryen ktery by byl zploden z incestu jak u nich byva zvykem, proto ty cerne vlasy. A jak uz jsme videli u Viseryse tak ne kazdy Targaryen ma schopnost byt odolny vuci ohni.

LEATHERFAC

LEATHERFAC (hodnocení, recenze)

Jen tak dumám nad tím, že je Jon ve skutečnosti Targarien. Byli všichni odolní ohni, nebo v tom je Daeneris vyjímečná i mezi Targarieny? A nebyli všichni blonďatí? Jak to, že Jon není?

na příspěvěk reagoval Merengues9

Script

Script (hodnocení, recenze)

Apollyon09 , janejo

Jestli jste dali odpad, tak to jste odpad sami. :D

Pokud vám jde pouze o to někoho vytočit negativní kritikou, tak to se vám zde nepovede.

Tohle je ČSFD. Tady si lidi hodnotí podle svého. Podle mě je dobré projevovat svůj názor na film, ale měnit ten názor na útok? :D

Teď tě budu trochu citovat Apollyon09: "Mne je ľúto všetkých, ktorý toto hodnotia viac ako 2*"

To přímo vyznívá, jako kdyby jsi se vysmíval uživatelům, kterým se to fakt líbí. Krom toho, tak jsem si prohlédl profil tvého hodnocení tohoto seriálu. Máš to dost kontroverzní a k tomu všemu ještě neúplný. To znamená, že si to nejspíše nesledoval od začátku a sleduješ to od určitého bodu. (To není moc podstatné, ale i tak jsem se chtěl k tomu nějak vyjádřit)  

Teď se zase vyjádřím k janejo:

U tebe je to ještě tisíckrát divnější, že zrovna ty dáš této epizodě odpad. Projel jsem tvůj profil a veškeré epizody ze Hry o trůny, které si hodnotil byly buď na 5 nebo 4 hvězdách. Co tě k tak nesmyslnému hodnocení vedlo, když ještě předchozí epizodu si ohodnotil pěti hvězdičkami?

 

Vyjadřujte se k filmům a seriálům jak chcete, ale nikdy tu svou kritiku neobracejte proti někomu jinému. To už mám odzkoušené a výsledek nebyl absolutně dobrý. Udělá to z vás buď terče posměchu, nebo vám to zhorší život jiným způsobem. Takže nechte být uživatele uživateli a kritiku spíše soustřeďte na to co vám konkrétně na snímku vadilo. ;)

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

zuzza11

Mne je ľúto všetkých, ktorý toto hodnotia viac ako 2*. A aj to by som chápal jedine ako úctu k sérii. Každý kto má trochu súdnosti nemôže predsa dať vyššie hodnotenie. Táto epizóda bola fraška. Porovnajte si prvú a poslednú sériu a uvidíte ten drastický rozdiel. Celé zle.

na příspěvěk reagoval janejo, Script

Příspěvek byl smazán administrátorem.

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Pohled na Ariu vůbec nebyl špatný. :)  ...ale ten konec? To si ze mě dělají srandu, že to ukončí takhle?

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Panebože... Hodnotiť to objektívne, museli by ti vytvoriť novú kategóriu pre odpad! Veľkolepo to ide všetko do hajzlu... 

na příspěvěk reagoval DarweyD, zuzza11

Související novinky

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

22.05.2019

Zatímco internet pokračuje v debatě o kvalitách a nekvalitách závěrečné řady Hry o trůny, její tvůrci už se mezitím přesouvají k novým projektům. Dvojice showrunnerů David Benioff a D. B. Weiss se… (více)

Reklama

Reklama