Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daenerys přichází taktickými chybami o strategické výhody ve hře o Železný trůn. Cersei se s podporou Eurona snaží oslabit její bojeschopnost a psychiku. Jon neudrží své tajemství. Tyrion odvážně, ale neúspěšně usiluje o mír bez očekávaného krveprolití při dobývání King’s Landing. (DavidWark)

Diskuze

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

Tak to ti stačí dost málo. Protože na to, že jsme na to čekali tak dlouho a čekalo se od toho víc než dost, tak jsme nedostali nic.

Script

Script (hodnocení, recenze)

Prometheus69 , Wallis3

Náhodou dějově ten seriál obstává u mě za výbornou. Dějový vývoj závěrečné řady se mi líbí. To že se nemusí líbit ostatním je mi (v tuhle chvíli) tak trochu už jedno. Udělej jak uznáš za vhodné. :D

 

Sry za zkaženou konverzaci. Trochu jsem se ve svém životě nudil. :)

 

Prometheus69 pokud si pamatuješ na film Kruh a Nic nás nerozdělí, tak v obou případech těchto filmů si střihla roli matky, akorát Nic nás nerozdělí je film podle skutečné události. Nevím, proč jsem tyhle dva filmy k sobě srovnával. Asi možná proto, že jsou ze všech asi nejznámější... Kdo ví? :D

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Za mě máš 100 bodů a ještě jeden navíc. Mám úplně stejný názor. A až tohle utrpení skončí, díky satanovi, už jen jeden díl, tak rozšmelcuju i ty DVD, co jsem si zatím koupil, protože na celej seriál zapomenu i když ze začátku byl super! A nějaký prequely, sequely a kdoví jaký quely mě nechají naprosto chladným, kór, jestli u toho budou jména tady těch dvou magorů-Benoiff a Weiss

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

On to Apollyon09 vysvětlil na výbornou! Takhle to taky cítím. Trošku mě zaráží, že na svém profilu píšeš, že špatně snášíš blbý scénáře, ale debilní scénář poslední série Hry o trůny, tě nechává chladným.

na příspěvěk reagoval Script

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Inirdin

Souhlasim v plnem rozsahu... Ale myslim že v otazce magie a bílích chodců dostaneme odpovědi

až v chystaném sequelu... 1000let spatky v minulosti... 8)

na příspěvěk reagoval Script

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Script

V důsledku špatně strukturovaného scénáře se dá 3. díl považovat za konec seriálu. Tedy aspoň z pohledu zakončení některých velkých dějových linek. Tudíž nevidím žádný problém s načasováním kritiky. Celkově nechápu proč by lidi měli čekat na konec seriálu když kritizují něco co je specifické pro současný díl. U Ztracených lidi čekali na nějaké vysvětlení do posledního dílu. U GoT je jasny že co se týče bílých chodců a magie tak už dostaneme leda hovno.

A můžeš si to zaobalit hromadou hezkých slovíček o tom jak respektuješ cizí názory a jak všichni mají nějaké problémy, ale když cizí názory označíš za "kopec hoven" co nepřihlíží na "skutečnou kvalitu seriálu" tak se pak nediv že v diskuzi vzniká jakási disonance, jelikož se chováš jinak než vlastně tvrdíš.

na příspěvěk reagoval Script, Prometheus69

Script

Script (hodnocení, recenze)

Wallis3 , Inirdin , Apollyon09

Inu, kdybych zřejmě nezareagoval na tyto negativní komentáře, tak bych zřejmě vypadal blbě. Být vámi, tak názory lidem neberu. Svůj postoj ke kritice závěru Hry o trůny jsem už napsal.

Dle mého ani jeden z vás nemá pravdu. Kdyby to bylo všechno tak p*srané tak jak tady píšete, tak by se větší kritika projevila už v předchozích sérií. Proč by se také vše mělo táhnout v pohodě, když je evidentně všechno špatně? (Tahle konkrétní věta patřila Wallisovi3 na jehož komentář jsem mu už odpověděl, ale nevyjádřil jsem se tak jak jsem chtěl)

Pokud jde o vás Apollyone09 a Inirdine, tak očividně máte nějaký problém, který ventilujete prostřednictvím konverzací na ČSFD.cz.

Inridine já nedrškoval do diskuze, že lidi hodnotí tento závěr seriálu špatně. To jste si vyložil tak jen vy. Já jen tím vyjadřoval svůj názor jak to vlastně vnímám já. To, že lidem nepřijde závěr tohoto seriálu až tak dobrý, tak to je jejich věc. To je jejich názor a já jim ho neberu. Když se jim to líbit nebude, tak ať. Mě jen přijde, že kritika tohoto seriálu přišla až moc brzy. Většinou si lidi nechávají kritiku až na závěrečný díl seriálu. Tak už to jednou bylo u seriálu Ztraceni a bůh ví ještě u kolika dalších seriálů. 

Apollyone09 k vašemu komentáři se snad ani vyjádřit nejde, protože vy máte ostrou kritiku na vše co je dobré a máte moc mírnou kritiku na to co je fakt hodně špatné. Mimochodem, ti co dávají seriálu 5 hvězdiček, tak to nejsou lidi, co si na seriál zvykli, ale jsou to fanoušci co mají ten seriál rádi. Já sice nejsem tak úplně fanoušek tohoto seriálu (že bych se účastnil nějakých příležitostních srazů, lepil si všude plakáty či nosil pouze trička s tímto seriálem), ale mám tento seriál dost rád už svým vývojem děje. Pořád tato série má dost zvratových momentů, který mě naprosto překvapí, protože nevidíte do těch postav, co si kdo jak myslí. Pokud vás už nic nepřekvapí na tomto seriálu, tak budiž, ale to neznamená, že se do lidí, kterým se to líbí musíte pak pouštět. Já se třeba taky nepouštím do vás, že sledujete anime, který je pro mě naprostou urážkou v dějinách filmografie. ;)

na příspěvěk reagoval Inirdin, Wallis3

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Script , Script

Nedrístaj debiliny. Ľudia sledovali tento seriál celé roky, a samozrejme, že ho budú sledovať ďalej, aby videli, ako to dopadne. Akonáhle seriál vyčerpal aj poslednú kapitolu knižnej predlohy, tak celý seriál išiel úplne do prdele. To je proste fakt. Epizóda 3. bola úplná katastrofa, ktorá sa nedá obhájiť.

Keby mal tento seriál rovnakú kvalitu od prvej epizódy, tak by ho rozhodne nesledovalo toľko ľudí a nebol by takým fenoménom. 7. a 8. séria je kvalitou pod 20%. Keby diváci hodnotili objektívne, a nie len na základe WOW efektu a čistého zvyku, dávať epizódam GOT 5*, pretože v minulosti si na to zvykli, tak by to dnes vyzeralo úplne ináč.

Ja tento seriál už dopozerám z čistej zotrvačnosti... No po tom všetkom, čo predviedli v 7. a 8. sérii ma táto epizóda už ničím neprekvapila. Ak by Qyburn nejakým zázračným spôsobom oživil kostru nejakého mŕtveho draka v Red Keep a Cersei by s ním lietala nad Kings Landing, tak by som nemrkol ani brvou. Už mi je všetko jedno. 

na příspěvěk reagoval Script, Wallis3

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Script

Nedívejte se na upoutávky, nedívejte se na spoilery, nedívejte se na špatné televizi, nedívejte se za špatného počasí a mějte u toho svoje šťastné ponožky a pak tomu rozhodně dáte 5*
Chyba je vždy v divácích! 
Je fajn přijít držkovat do diskuze jak lidi špatně hodnotí a jediné s čím přijdeš je "já mám fakt pocit že je to skvěly a baví mě to"

na příspěvěk reagoval Script

Script

Script (hodnocení, recenze)

Demonn

Taky si myslím, že lidi to až moc přehání s tou kritikou. Mě tahle poslední série hrozně baví.

doktorka

doktorka (hodnocení, recenze)

Demonn

Mně se tato epizoda taky líbila z posledních tří sérií nejvíc. Asi lidem vadí ten kelímek od Starbucks :D 

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Je pro mě celkem překvapením, že tento díl je hodnocen jako nejslabší z poslední série přitom se dá říct, že je to tak trochu návrat ke kořenům. Intriky, sekání hlav, překvapivé zvraty...za mě rozhodně o level výše než to, co nám osmá serie nabízela doteď...to hodnocení opravdu nechápu...samozřejmě, že prvním sériím se to nevyrovná ale za mě je tu kvalitativní progres od předchozích klišovitých dílů.

na příspěvěk reagoval doktorka, Script, janejo

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

Protože a jednoduše to mám rozkoukaný, ale už je to spíš taková setrvačnost. Co se týče Deep water... Ve filmu to je vzdy přikrášlený, aby to bylo zajímavější. Nikdo nikdy nevystihne opravdový pocity. Hold nejsem fanoušek štítků "podle skutečné události"

Script

Script (hodnocení, recenze)

Wallis3

Pokud atmosféra seriálu skončila v páté sérii, tak proč na to koukáš? :D

 

Já mám pocit, že tu závěrečnou řadu vidíte až moc černě.

Pokud je to tak zlé, že je to nesledovatelný, tak na to jednoduše nekoukejte.

 

Já už se touhle konverzací zabývat nebudu.

Už mě to nebaví. :D

 

Poznámka: Vzhledem k tomu, že Deepwater Horizon: Moře v plamenech je film podle skutečné události jsi k filmu až moc kritický. To co tam kritizuješ se doopravdy stalo. To není chyba filmu, ale chyba lidí. ;)

na příspěvěk reagoval Wallis3, Apollyon09

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

Ta atmosféra skončila pátou sérií. Jedna z nejočekávanějších událostí byla absolutní fiasko, obhajování toho braku je demagogie těch, co to obhajují. Prostě chybí předloha a je ro znát i na rozhovorech postav. To není moje chyba, to je chyba tvůrců 😉

na příspěvěk reagoval Script, Script

Script

Script (hodnocení, recenze)

Wallis3

Ta atmosféra nebyla taková jenom v prvním díle této série, jinak je furt stejná. Jestli to tak vnímáš kvůli jinému úvodu tak je to tvoje chyba. Všechny boje už byly dodělané po té co dvě různá království si získali ostatní území.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

No vidíš a hned myslíš špatně. Já osobně neviděl ani jednu upoutávku, podívám se na to sám a vidím, jak to vypadá. Neříkám, že jsem nic nečetl, spoilery jsou mi jedno, to kouzlo a atmosféra jsou pryč.

na příspěvěk reagoval Script, Script

Script

Script (hodnocení, recenze)

Wallis3

Já si myslím, že si ten seriál kazíte tím, že koukáte na jednotlivé upoutávky na další epizodu. Kdyby jste na to nekoukali, tak by jste to určitě hodnotili lépe. :D

 

Ne fakt na ně nekoukejte. Zbytečně si tím kazíte zážitek. Než jsem viděl třetí epizodu, kde došlo k souboji s Nočním Králem, tak jsem nejprve shlédl upoutávku na tento díl a díky tomu jsem to fakt prožíval méně, protože jsem věděl kdo přežije. Jestli to tak dělají ostatní tak není divu.

 

Kritiku si nechte až na poslední epizodu seriálu. :D

na příspěvěk reagoval Wallis3, Apollyon09

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Script

Kdyby to bylo podle skutečné kvality seriálu, respektive posledních tří sérii určitě, tak je ro v černých číslech, ani ty modrý by si to nesazlouží. Osmá řada, co se zatím odvysílaných epizod týče rozhodně! Tak jak to kurevsky dobře začalo, tak to kurevsky zkurvili!

na příspěvěk reagoval Script

Script

Script (hodnocení, recenze)

Může mi někdo sakra z vás vysvětlit jak se opovažujete takhle pouštět do konce tohoto seriálu?!! :D

 

Takhle nebyl kritizovaný ani konec seriálu Ztraceni. Co to s vámi je?

Tohle bych naprosto čekal u Avengers: Endgame takhle ostrou kritiku za to, že nenaplnili post-apokalyptickou atmosféru. :D

 

Sakra lidi!

Tohle je filmová databáze a ne kopec hoven tak se sakra trochu mírněte a začněte hodnotit podle skutečné kvality seriálu! :D

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Wallis3, Inirdin

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Johny M.

Rozhodně ne jako srkání přes brčko :P Nevykládej si můj komentář nijak špatně, obecně nemám v povaze hledat na epizodách něco směšného, ale tohle mě tak udeřilo přes uši, že mi to trošku narušilo vážnost scény :) A vůbec - poslechl sis to? :D

na příspěvěk reagoval HellFireFery

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

SPOILER vidím to tak, buďto Jon sejme Daenerys, nebo ona brzy sejme jeho, pro trůn.

Uživatel Kid_1 smazal svůj příspěvek.

kuBASS6

kuBASS6 (hodnocení, recenze)

Neměla náhodou Brienne po té trapné hře na pravdu (spíš hra na paměť scénáristů) jednou monokl, pak hned neměla a pak zase měla? To už je moc..

funkyman

funkyman (hodnocení, recenze)

okrem nahlych presunov a vstupov do deja z nicoho /holt skratkovitost ide ruka v rukave s masovostou uvazovania publika, obrovskym panoptikom postav a urcite aj podlieha terminom a naladam  vsetkych "hviezd?" a ich zmluvam/ nerozumiem  stale tomu , co tu pisete ..teda pre mna je to hadam prvy krat, co ja som spokojny a vacsina nie a zvycajne je to naopak..vsetky temy,zvraty, konania su v logike minulosti, postav..vyvoja..dokonca by som povedal aj s presahom z bezneho zivota..a ked je to nelogicke tak aj to ku danej postave pasuje.. a to je jedno ci je to aktualne Daenerys /uplny rozklad jej mikrosveta/, Tyrion /nasilne drziaci pribuzensku pospolitost az na hranu/,  Varis /matematik vztahov a rieseni/, Jamie /beznadejne strateny vo svojej hlave a citoch /...o .jeho sestre, Aryi ani Sanse /u mna top babiky/ ani nehovoriac..stale ma to  bavi pocuvat a bez hnusu po bielych zaverecnych titulkoch vypnut..o vyplachoch a odpadoch ani naznak....ze ma bavila viac prva polovica tohoto univerza? ku druhej vsak pristupujem mozno trochu inak..a stale je to best of ..

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Mně to přišlo logické. Varis už zkrátka chce mít také klid a na trůnu někoho, kdo nebude totální kreten. Když náhle vidí, co Cersei má za Arsenal, tak řekl Daenerys, že smrtí lidí, které chce zachránit, se lepsi nestane, tak pochopil, že ona je schopna čehokoli a nepřemýšlí mozkem. Jde jen po pomstě. A to je chyba.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Han_Quadro

Varys je škoda komentára... George s ním má určite plány. Ale Debilko & Degeš nemajú šajnu ako s tou postavou pohnúť. Rovnako ako s Tyrionom. To je tak, keď musíš napísať scenár pre postavu, ktorá je vlastne chytrejšia ako ty sám... moc dobre to nedopadne. 

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Mě spíš naprosto rozeskalo, ten obrat u toho vykastrovaného plešouna jak jde z ničeho nic proti Deny :D jako do píče proč? :D Co kurva  udělala tak hrozného? :D Vůbec ten obrat nemá žádné opodstatnění a jde vidět, že showrunneři to totálně dojebali.

na příspěvěk reagoval Apollyon09

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Game of Thrones dospelo do štádia, kde mi je už všetko jedno. Scenáristi sami nevedia, čo píšu... Briene predsa Jaimemu povedala, že s Renlym tancovala, nebolo to žiadne odhalenie. Asi na to zabudli. Keď Daenerys po prvých úmorných 10 minútach začala hrať politiku, tak vo mne vzplanula nádej, že konečne sa ide hrať GAME OF THRONES. Ale potom vycupkala z oslavy a išlo to celé k starému dobrému odpadu! Všetci vieme, ako to celé skončí... Cersei rozpráši Daenerys aj Johna s tými jej absurdnými kušami, Sandor zabije Gregora, Arya mu vezme ksicht a aj keď má o 150 cm menej, tak sa nepozorovane dostane k Cersei a zotne jej hlavu a zhodí ju z najvyššieho poschodia Red Keep. Zvonec Koniec. 

na příspěvěk reagoval Darneth, Han_Quadro

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Inirdin

Popravdě, tu scénu jsem vážně bral, ale potom co jsem zaslechl tenhle zvukařskej kousek, tak už to prostě nejde :D

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Roxeet

Já zvuk moc nevnímal, protože ta scéna mi způsobila záchvat smíchu. Tohle se už nedá brát vážně.

na příspěvěk reagoval Roxeet

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Taky jste si všimli, že když Rhaegal chytí poslední do krku a začne se dusit krví, tak vydává zvuk, který až silně připomíná dojíždění coca coly brčkem? :D

na příspěvěk reagoval Inirdin, Apollyon09, Johny M.

Související novinky

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama