Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

raimi 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, je to moje první setkání s čistokrevným torture porn snímkem, ale hned od začátku jsem byl nadšenej. Úvodní sekvence mě nadchla a pak už jsem se vezl až do konce. Naštěstí není film zbytečně natahovanej, střízlivých 73 minut je až až, a tvůrci jdou na věc hned od začátku, takže žádný štráchy. No a ten konec (v mučírně), ten mě vyloženě dostal, ten je opravdu groteskní!!! Mrazivá je také scéna s převážením uneseného páru dodávkou, kdy kamera zabírá jen výhled z dodávky na ulici plnou lidí za denního světla, když tu se jedna z obětí probere z bezvědomí... ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Herci nic moc, po technické stránce OK, dějově nápaditější, hlavně co do intermezza v zotavovací místnosti. Poselství filmu se tvůrcům povedlo pěkně (nebudu říkat, někdo na to přijdě během filmu, někdo si to poslechne v závěru), a dobrý je i ten letmý odkaz na Flowers Of Flesh And Blood ve finále (taky nebudu říkat). Takže to vidim na tu trojku. No a když se nad tím tak občas zamyslím, až budu mít děti, tak si musím pořídit trezor nebo jinou hypertajnou skrýš, kde budu mít některy svoje DVD, abych měl jistotu, že se k nim moje děti do svejch osmnáctin nedostanou :-) . ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Áno, je to choromyselná sračka, ale tak skvelo natočená a tak barbarsky útočiaca na najzákladnejšie ľudské pudy až sa pre mňa stáva extrémne silným diváckym zážitkom a s tým geniálnym! neočakávaným záverom (rýdzo Japonský humor) sa viac než kedykoľvek inokedy dostáva na jazyk slovné spojenie Guilty pleasure ako býk. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Udělala mi radost verze Grotesque - Unrated version. Jen v necenzurované verzi je možno plně vidět, zda to předčilo SAW a podobné. Co se týká brutality, může si s nimi podat ruku. Co se týká ale příběhu, totálně pohořívá. SAW a distributorem zmiňovaná Kostka mají děj geniálně promyšlený. Grotesque oproti tomu má jen jednoduchý děj, kde sadista ve sklepení dlouze mučí mladý pár s tím, že když dojde vzrušení, tak je pustí. Je dobrý doktor, takže udržet je naživu mu problém nedělá. A tady přichází to, v čem má Grotesque vynikat. Brutalitou a sadismem za hranicí únosnosti. Jelikož se mnou nějak výrazně nehnul SAW, Kostka, Collection, Srpski film a ani třeba Lidská stonožka, tak toto nemohlo také. S méně otrlejšími jedinci to ale jistě hne a některé scény až moc. Já ale musím ocenit postavu sadisty. Ne, opravdu nemám stejnou úchylku jako on, ale jeho klid a vyrovnanost na mě až skoro udělala dojem. A za posledních 10min, hlavně za jednu scénu kde jsem se opravdu zasmál, ty **** prostě dát musím. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

:) Tak tohle bylo hezké...Zprvu to k mému zděšení vypadalo jako další supernásilný film,co si chce hrát na jakožerealitu ale naštěstí se to v průběhu děje všechno pěkně usadilo a nakonec to je prostě dobrá zábava u které mi občas tak něják zalechtalo v kulkách :) ,která je docela napínavá a vůbec je to celé taková rozverně laškovní hra s divákem :) ..K dokonalosti tomu něco chybí-něco co nedokážu blíže specifikovat ale na plný počet rudých hvězd to prostě není.........Za mě=zasloužených 70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)
  • Sadista používá řetězovou pilu značky Makita. (Yoshimitsu)
  • První země, ve které byl film zakázán, je Velká Británie. Dále byl zakázan také v Norsku. (Vojtino)

Reklama

Reklama