Reklama

Reklama

Grotesque

Obsahy(1)

"Vzrušuješ mě, rozřežu Tě na kousky." Mladý unesený pár se vzbudí ve strašidelném sklepení, svázaný a skalpovaný. Dlouhé a šílené mučení právě začalo. Po Saw a Kostce se zrodil nejkrutější japonský horor. (MIDO FILM)

Recenze (288)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako už u mňa býva zvykom, hodnotenie so symbolickým číslom zvyknem venovať špeciálnemu filmu. Ním Groteska určite je. Je kontroverzný, určite nie je pre každého, je plný krvavých a takmer nechutných scén. Chýba mu však nejaký širší rozmer a tak to je iba pohľad na mučenie dvojice mladých ľudí. Niektoré scény sú svojim spôsobom nápadité, najmä ak si človek uvedomí že je to iba film, ale...ale takéto nápady sa zvyknú zrodiť predsa len v trošku popletenej hlave.Rovnako tak český dabing je na veľmi zlej úrovni čo tiež celkovému dojmu z filmu nepochybne uškodilo. Na druhej strane film sprevádza skvelá hudba a solídna kamera, avšak nakoľko filmu chýba trochu hlbšia myšlienka na vyššie hodnotenie to nebolo. Preto to má 4.545 film ktorý som na tunajšej databáze hodnotil za 2*. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, neuvěřitelné. Tohle že je žánr film? Tohle se natočilo? Já se nacházím asi v jiné době. Film, kde vidíte od začátku do konce jen mučení a nic mezítím, tu snad ještě nebyl. Je to totální psycho a kdo neviděl, tak neuvěří. Hodnotit zde herecké výkony je asi trochu mimo mísu, protože já si postupem času začínám myslet, že to nemohlo být ani "hrané". Hodnocení záleží na vkusu každého z nás. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Že by tohle laciné japonské torture porno zadupávalo Hostely a spol. do země, to říct nelze (však jsme mimo jiné "nejpikantnějších" detailů v podstatě ušetřeni), ale několik scén, třeba u konce a především sekvence v "zotavovně" přidávají Grotesque zvláštní bizarně-humorný rozměr, že nemám koule označit film za tupou srágoru. Ne, že bych je měl provrtané hřebíky... :) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co všechno je člověk ochoten podstoupit, aby zachránil toho druhého? Opravdu kvůli němu chcete zemřít? Ochutnat tu strašnou a nesnesitelnou bolest, která vás připraví o zdravý rozum? Stojí vám to všechno utrpení za to? Asijská kinematografie mě stále překvapuje, podle tohoto kousku asi nikdy překvapovat nepřestane. Říkám si, co všechno jsou filmaři schopni do svých filmových počinů nacpat. Tady do sedmdesáti minut nacpali zvrhlost a zvrácenost. Až mě bude zase chtít někdo k podobnému kousku přemluvit, tak se radši budu věnovat Glenlivetu. Ta mi alespoň navodí příjemnější pocity. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

:) Tak tohle bylo hezké...Zprvu to k mému zděšení vypadalo jako další supernásilný film,co si chce hrát na jakožerealitu ale naštěstí se to v průběhu děje všechno pěkně usadilo a nakonec to je prostě dobrá zábava u které mi občas tak něják zalechtalo v kulkách :) ,která je docela napínavá a vůbec je to celé taková rozverně laškovní hra s divákem :) ..K dokonalosti tomu něco chybí-něco co nedokážu blíže specifikovat ale na plný počet rudých hvězd to prostě není.........Za mě=zasloužených 70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Distributoři tohoto filmu doufali, že snímku bude udělen status 18+ z důvodu mučení typu vypichování očí apod. Avšak britská společnost udělující tyto statusy odmítla film s tím, že je sadistický až příliš, což by mohlo mít za následek psychickou újmu diváků. To prakticky znamenalo, že distribuce tohoto filmu je nelegální. (Bossi123)
  • Ve filmu hrají pouze tři lidé. (uprchlice)
  • Skoro celý film se odehrává ve strašidelném sklepení. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno