Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kletba promění pohledného arogantního mladíka ve stvoření, které představuje vše, co předtím nenáviděl. Vychutnejte si moderní převyprávění klasické pohádky Kráska a zvíře. Sedmnáctiletý Kyle (Alex Pettyfer) je rozmazlený, absolutně povrchní a nevídaně populární a s přehledem vládne svému středoškolskému království. Kyle je přesvědčen o naprosté dokonalosti svého fyzického vzhledu. Za svou poslední oběť si zvolil Kendru (Mary-Kate Olsen) a nepříjemně ji přede všemi ponížil. Dívku však jeho kruté chování nijak nevyvedlo z míry, naopak, rozhodne se, že mu udělí lekci – promění ho v cosi, co je tak ošklivé zvenku, jako je on zevnitř. Kyle má přesně jeden rok, aby našel někoho, kdo ho bude milovat takového, jaký teď je, anebo se se svým novým já musí smířit už navždy. Jeho jedinou nadějí je tichá spolužačka Lindy (Vanessa Hudgens), které si nikdy předtím nevšiml… Dokáže Lindy, že láska nikdy není ošklivá? (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (308)

uterox 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek budí hodně emoce. Ale odpad tomu může dát člověk, který touží po tom se koukat ve filmech, jak stříká krev a vraždí se tam jedná báseň. Pro takového člověka bude tento film vždy odpadem. Tenhle film je mnohem duchaplnější a hloubkovější než když se dva idioti masakrují na filmové scéně. Pohled na to, že krása není vše, je něco co se lidem zas až tak nepáčí, protože existuje i řada lidí, co si myslí, že ano. Morální ponaučení: I krásný může být idiot. A zapracovat na sobě, což je zase odpadem pro lidi, kteří se sebou nechtějí nic dělat, ani se nijak rozvíjet. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Kráska a zvíře? Namachravanej cápek, kterej dělá kampaň do svého týmu buzíku.. a při tom soutěží proti "čarodějnici"? Ještě jsem neviděl, tak spůki čarodějnici, normálně jsem se pokakal při pohledu na ten zjev.. Nevím, zda byl Dan takovej dyk a chtěl takový kostýmy nebo dostal postiženýho kostyméra, ale kurva, takhle nevypadá čarodějnice ani zvíře! Co je strašnýho na tom, že nemá vlasy? Tolik lidí má rakovinu... a on tady brečí a žádá čarodějnici, aby mu vrátila jeho podobu.. jakoby stejně nezestárl a nebyl hnusný plešoun.. a co že má na tváři a těle nějaký ornamenty? Však to vypadá jak tetování a to má taky každej.. nepobral jsem.. takže v v dnešní době je "zvíře" každéj děda, který měl za mlada tetování.. Wič bič má zase akorát jen rozcuchaný vlasy a nějakej helouwínskej mejk-ap. No a pak už pokračuje jen pěkně trapná, blbá stori s pokusem o romantiku, kde jí staví skleník a nakonec samozřejmě získá tu seksi Vanesku, samozřejmě nečekaně se promění zpět do buzíka, aby to mělo happi ent... :) ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Nacházím se na pokrajích dilematu. Je to film, ve kterém se nachází čarodějnice, skleník na střeše, fešák, který je ve formě netvora opravdu fešák (a kdybych já se zamilovala do takového fešáka a pak mi najednou přišel sladký blonďák, tak to se mnou asi trochu zamává) a Neil Patrick Harris v červených slunečních brýlích, což jsou v podstatě samá pozitiva, ale přece jen je ten film skrz naskrz hloupý a pro dospívající publikum, kterému se teprve formuje pohled na svět, nejspíš i závadný. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trailer roztahaný do 80 minut, nic víc tento film není. Hudgens s pověstí pipinky z High School Musical tento film kazí jak jen může, po jejím výkonu film docení skutečně jen ta cílová skupina dívky 10-13 let. Film zklamává na všech frontách a jednoduše nikoho nedostane. No jediný klad, který tento film přinesl, je fakt, že alespoň jedna z Olsenovic našla postavu, která k ní pasuje... čarodějnice jedna. 40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mě tenhle film přišel strašně blbej. Hlavně konec když se ukáže že se holka celou dobu zamilovala do debila, ale to jí nakonec nevadilo. Vždyt s ní manipuloval ale to je jedno jak řekl film "Láska si tě najde"(sorry teď jsem trošku blinkal). Jinak je to prostě průměrně natočené, průměrně zahrané. O ničem, zbytečnost. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (14)

  • Mary-Kate Olsen byla do role Kendry obsazena 12 dní před natáčením. (ČSFD)

Související novinky

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

Del Toro vs. Gans: Kráska a zvíře

15.02.2012

Včera jsme se divili nad soubojem tří různých Sněhurek. Inu, je tady další pohádka na roztrhání. Tentokrát Kráska a zvíře. Loni jsme viděli (nebo spíš neviděli) zmodernizovanou verzi Beastly, nedávno… (více)

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Jeff Bridges jako lovec démonů?

Jeff Bridges jako lovec démonů?

03.02.2011

Hrál ve dvou úspěšných filmech vánoční sezóny a za ten lepší je nominovaný na Oscara. Kdo by se divil, že se na něj nabídky jen sypou? Jednu z nich dostal od studia Warner Bros., které ve spolupráci… (více)

Reklama

Reklama