Reklama

Reklama

Jamie (Jake Gyllenhaal) se ve chvíli, kdy praštil s medicínou, stal profesionálním flákačem. Jedinou věcí, kterou umí, je balení holek. Tenhle talent vyžaduje slušné přesvědčovací schopnosti, a tak se Jamie nechá zlákat na práci reprezentanta velkého farmaceutického koncernu, jehož výrobky má vnucovat lékařům, aby je šířili dál, mezi své pacienty. Když čeká na audienci v jedné čekárně, uvidí JI, krásnou a smyslnou Maggii (Anne Hathaway). Domluvit si rande zabere Jamiemu pár minut, stejně dlouho trvá, než vzájemné romantické oťukávání skončí v posteli. Jako by Maggie měla na všechno málo času. Coby pacientka v první fázi Parkinsonovy choroby ho skutečně nemá nazbyt. Ve chvíli, kdy se spolu začnou intimně sbližovat, vstoupí do jejich života viagra. Jamie totiž není zrovna ve formě, a tak mu Maggie navrhne, že by mohl vyzkoušet „motor na erekci“, který jeho zaměstnavatel právě vyvinul. Jamie, bohatší o vlastní zkušenost, začne modrý prášek prodávat jako o život. Jenže bývalému flákači nepřináší kariérní růst to pravé uspokojení. Tím by byl jen užší vztah s Maggie. Tahle holka je ale těžký oříšek, který lze sice snadno rozlousknout, ale jen těžko se dá udržet. Jamie je ochoten udělat pro jejich společné štěstí cokoliv. Otázka zní, jestli to bude stačit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (658)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $32,367,005Tržby Celosvetovo $102,820,008Tržby za predaj DVD v USA $12,827,815 //počet predaných kusov 796,863║ čo napadlo Edwarda Zwicka sa pustiť do takéhoto námetu? ktorý mu vôbec napasuje, keď sa to tak zhrnie tak tento film dohromady nič nedá, okrem premávajúcich sa holých zadkov Anne Hathaway a Jake Gyllenhaala, fakt suchopárnosť, kde navodenie drámy smeruje akurát tak do vzduchoprázdna /40%/ ()

Botič 

všechny recenze uživatele

K čertu s tím! K čertu s hodnocením na csfd, rottenech a imdb! LOVE AND OTHER DRUGS RULES! ROCKS! etc. Vymazlenější romantickou komedii, aby člověk pohledal. Chemie mezi Anne a Jakem naprosto odzbrojující stejně tak, jako fakt, že LAOD funguje dobře v komediální rovině i dramatické. K dokonalosti jí chybí snad jen M.J.Fox ve vedlejší roli! PS: nikdo tam není oblečenej, trapas. :-) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Panečku, do čeho se nám to Edward Zwick pustil? Natočil film, který je tak snadné sepsout, že snazší to snad ani být nemůže. Bezbřehá romantika valící se na veškeré vaše emoce prokládaná průhlednými záblesky dramatických momentů a podpořená hudbou, jež má za úkol odplavit řečiště vašich slz. Jedna hvězdička za pohlednou Anne Hathaway a šlus. I tak by to šlo. Jeeenže! Když ono je to tak sympatické, tak smutně humorné, tak humorně smutné. Hlavní dvojice působí přirozeně, uvěřitelně, a především hluboký pohled plavovlasé sličné dívčiny jako by říkal "překroč všechny ty sedačky a vlez za mnou na plátno, potřebuju tě!" Už jsem se tu párkrát pozastavoval nad tím, jestli netrpím syndromem předčasného změknutí (prosím vás, mám na mysli emoční stránku, aby bylo jasno...), leč zatím jsem si vždy vystačil s obhajobou, že šanci na úspěch má vše s hlavou a patou nebo reálným základem z běžného života. A ani teď svou tezi nebudu měnit. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem. Stále nevěřím. Edward Zwick totálně změnil svůj žánrový kámen a vzal si již tisíckrát omleté téma. Ale coto? Ono je to skvělé! Od hereckých výkonů Jakea a Anne (která je podle mě na Oskarovou nominaci), přes hudbu (Howard to vzal sice hodně komorně, ale právě to filmu sluší), komediální stránku (některé scény ybch sice vynechal, ale celkově převažuje pozitivum), po dramaticko/romantickou stránku, bez které by byl film jako párek v rohlíku bez párku. Pro mě jedno z největších letošních překvapení. Souboj Intouchables vs. Love and Other Drugs vyhrává dílo Edwarda Zwicka na plné čáře. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

První polovina byla celkem dobrá. Hlavně mě i bavila. Mezi Anne a Jakem to správně jiskřilo. V druhé půlce se však ta romantická komedie mění v romantické drama a v tomto momentě všechno přestane fungovat. Hlavně mi úplně neseděl ten přerod Jamieho na dobráka, nějak jsem tomu neuvěřila a postava mě rázem úplně přestala bavit. Tvůrci se pak snaží hrát na city, ale na mě to nepůsobilo ani trochu. Rozhodně se ale jedná o film, který neurazí. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Anne Hathaway (Maggie Murdock) podľa jej slov veľa času venovala zisťovaniu všetkých dostupných informácií o Parkinsonovej chorobe a stretla sa s ľuďmi, ktorí ňou trpia. Dostávala rady aj od profesionálnej herečky s Parkinsonovou chorobou Lucy Roucis, ktorá sa vo filme v malej úlohe tiež objavuje. (ash99)
  • Natáčení probíhalo na podzim roku 2009, a to v Pittsburghu a okolí. (Taninaca)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

Edward Zwick na lovu muslimské škodné

14.06.2011

Od svých obvyklých historických a válečných eposů si odpočinul při romantické „dramedii“ Láska a jiné závislosti. Ta byla přijata rozpačitě, ale přinejmenším nadobro posunula Anne Hathaway k pozici… (více)

Reklama

Reklama