Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Pro mě to moc super nebylo. Asi to mělo být vtipný, ale mně to moc vtipný nepřipadalo. Takový laciný humor. Jistá podobnost s Kick ass, ale bylo to natočeno ve stejném roce, takže nikdo od nikoho neopisoval. Ale s Kick ass se to vůbec nemůže rovnat. Za mě zbytečně moc brutální. U takového filmu, braného spíše komediálně, mi to vadí. Navíc hlavní postava celkem nesympatický dement, takže ani nebylo komu fandit :) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mám ze Super stejný pocit, jako když mi někdo řekne vtip, který není vtipný - po chvíli mi je vysvětleno, že nevtipnost onoho vtipu byla záměrem, protože ona sama má být svým způsobem vtipná (nebo jinak zajímavá). Ale já chtěl přece slyšet obyčejný vtip! Na základě stejného principu je tedy Super buď naprosto nezvládnuté, nebo naopak dokonalé a sofistikované, ale mě to v tom případě vůbec nezajímá, protože i sofistikovanost má své místo a čas. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

V začátku a do první půle se to tváří jako komedie na téma ňouma od vedle si spíchne kostým a hraje si na superhrdinu. S nástupem Ellen Page dostane v druhé půli (doslova) film plošší rozměr. Dostane se pak vážnější dívání na počínání hrdiny. Ke konci se na můj vkus akce až moc brutálně snažila dohánět ztracené tempo. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Trochu jako v Kick-Ass se hrdina "loser" rozhodne hrát si na hrdinu, protože mu parchant (dealer) přebral ženu. A tak začne potírat zločin. Ale narozdíl od Kick-Ass je dospělý a nemá za zády Cage a Chloeë Moretz s různýma udělátkama. Na film jsem se těšil, kvůli Liv Tyler (ve filmu má spíš vedlejší roli a není moc vidět) a Ellen Page, která je zase hodně slyšet, je jak utržená z řetězu a tím nejlepším z celého snímku. Na Kick-Ass to zdeleka nemá; ale aspoň je místy dobrá muzika, která dodává filmu spád a posouvá akční pasáže o chlup výš. # příběh 4 | hudba 7 | humor 5 | akce 6 | napětí 3 | pustil bych si znovu 4 ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Srovnání s Defendorem se přímo nabízí. U něj jsem psal, že se jednalo o nejsympatičtější filmovou postavu roku a na tom si tvrám, navíc Super prohrává i ve vtipnosti. Tak či tak, konec byl opravdu extraprďácký. Jde poznat, že film točil hororový fanda, navíc s Tromáckými kořeny, minimálně na tom, jak si liboval v gore, na to že jde o komedii. Slušné. 65% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)

Reklama

Reklama