Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten film trpí hlavně tím, že od toho tématu lidi očekávají stylizovanou zábavu ve stylu Kick Ass nebo Defendora. Ono je to ale úplně jinak a celý film se veze na tak divné vlně, že divák netuší co si o tom má myslet... Stylizace vlastně chybí, ale nějáký velký reál to taky není. Není to vlastně komedie, ale(místy) je to vtipné. Je to o boji dobra proti zlu, ale skoro nic není černobílé. Frank je nesympatický břídil se kterým se neztotožníte, ale ve výsledku jeho motivaci chápete a fandíte mu. Zkrátka-je to hodně divnej biják, který ale má co říct a většinu se mu to i daří... PS: Ellen Page je rozkšná... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,UŽ NEBUDEŠ PŘEDBÍHAT! UŽ NEBUDEŠ PRODÁVAT DROGY! NEBUDEŠ ZNEUŽÍVAT MALÉ DĚTI! NEBUDEŠ PROFITOVAT Z UTRPENÍ DRUHÝCH! PRAVIDLA TU JSOU UŽ HEZKY DLOUHO. A NEMĚNÍ SE!“..... /// Frank je slaboch s vlasy co nejdou učesat, osobnost, že ostatní žasnou, jak může vůbec něco tak pitomýho existovat, ale nejvíc hloupě vypadá, když brečí, že ho opustila žena. Tady pomůže jen osvícení! MÁM PRO TEBE PLÁN FRANKU! Hrdinové bez schopností – složité téma! Vždyť super záležitost Kick-Ass mám rád díky ,,schopnostem“. A Defendor je totální magor. Zbraně, jako bumerang, bomby, funkční pásek, luk a šíp, štít, dokonce i vosí roj už tu byly, zbejvá třeba ..... jasně, hasák! Jsou dvě možnosti: buď se vám to zdá vtipný, nebo trapný. Humor je (drsně) ujetej a nuda jen mezi obrázky (jako v komiksu). Způsob, kterým se tenhle hrdina vyrovnává s vážnýma věcma beru s nadsázkou. Asi jinak se ani brutálně superhrdinskej Rainn Wilson, klasicky ujetá E.Page a vtipně hnusnej A.Baldwin brát nedaj. BLAM!...SPLAT!...KA-POW! Závěrečná řežba je na to, jak je závažná i dost krvavá. Cejtím se SUPER a zároveň hnusně. Ano smál jsem se, když ,,trouba“ Frank řezal lidi hasákem. Já už jsem prostě takovej. Přijměte omluvu od nevzdělaného starce, který ,,tam“ viděl něco jinýho. To je jako by jste odsuzovali baseballku M.Douglase, když ,,volně padal“. ,,VÁŽNĚ SI MYSLÍŠ, ŽE KDYŽ MĚ ZABIJEŠ, TAK ZMĚNÍŠ SVĚT?“ ... ,,TO NEMŮŽU VĚDĚT JISTĚ, DOKUD TO NEZKUSÍM!“ Vidíte ,,to“ tam taky? Hmm, tak soráč... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Pokaždý, když mi uteče žena, jdu plakat na policii. 2.) Tvrdím, že je hnusný provozovat předmanželskou soulož. 3.) Zjistím, jestli by mohla hrát E.Page Wolverina místo H.Jackmana. 4.) Nesouhlasím s předbíháním ve frontě (na frontě se klidně předběhnout nechám). 5.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktoré keď vidím, tak mi automaticky prirastú k srdcu. Super je film o super hrdinoch v nás – čo by nebolo nič nezvyčajné, pretože koniec koncov za posledné obdobie sa vyskytlo pár filmov, ktoré boli robené na podobný spôsob – kick- ass, defendor – a u všetkých to fungovalo. Človek sa rozhodne spraviť niečo zo svojim hlúpym životom, s vecami, ktoré ho neprestajne serú a rozhodne sa bojovať proti nespravodlivosti aj keď nemá žiadne špeciálne schopnosti. Čo ma na tomto filme tešilo bolo, že sa hral na malý filmík, ktorý natočilo pár kamarátov, len aby sa pobavili a dokázali ostatným, že to nemusí byť veľkolepé aby to bolo zábavné. A neviem ako u ostatných, ale ja som sa bavil. Či už to bolo vďaka dementným vtipom- ježiš visiaci na stene, tvár zo zvratkov, alebo posadnutosť malej Libby Frankom, alebo kvôli naozaj originálnemu prístupu k postavám a k príbehu, ktorý režisér dokázal do filmu zaviesť. Nevadí mi, že tu nikoho nenaháňajú policajti, pretože sa tu vyskytnú a sú automaticky príbehom odtlačený na druhú kolaj. Všetko je tu porozprávané presne tak ako to prerozprávané byť má. Má to väčší rozmer, fungujúce emócie, uveriteľné charaktery – neskutočne roztomilá a skvelá Ellen Page a dokáže to rozosmiať. Jeden z tých filmov, ktorý nemusí mať veľa fanúšikov, ale tým čo sa páči sa stávajú skalnými prívržencami. Plus štek Nathan Filiona je absolútne fantastický. Jednoducho super. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"To se děje mezi panely." - "Mezi panely... Tam teď jsme? Můžem tu dělat cokoli..." Chabá komiksová parodie s překvapivě kvalitním obsazením, které ale nemá co hrát. Většina vtipu se točí kolem toho, že hrdinové jsou přehnaně brutální, což mi přišlo dost málo. Jediné pozitivum - Ellen Page vyzývavě pózující v superhrdinském kostýmku. Radši si popáté pusťte KICK-ASSE. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po zklamání z Kick-Ass jsem se k Super přemlouval jen těžko, ale nakonec jsem výborně bavil. Wilson je totální antihrdinskej typ a navíc narvanej v červenym oblčeku a ozbrojenej hasákem (nebo co to bylo) byl naprosto nepřekonatelnej. A to i přesto, že mu sekundovala psychopatická Ellen Page, která bohužel dostala až trestuhodně malej prostor. Milej úlet. 70% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)
  • Při nákupu v zálesáckém obchodě lze zahlédnou, že si superhrdinové odváží v košíku i československou plynovou masku OM-10, která je z naší armády již vyřazena, ale stále je ve velkém množství v oběhu v různých obchodech s armádní tématikou. (Reyak)

Reklama

Reklama