Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Že je námět neoriginalní? Nevadí, dneska o originalitu stejně nezavadíte, mě mi tyhle snímky (skupinka lidí se dostane do spárů kanibalů/ zdegenerovaných psychopatů) zatím nepřestaly bavit, naopak pořád mě baví stejnou měrou jako před lety. Že všechny scény a situace vykrádají známější bratříčky? Pche, uřezaných hlav a podpatků zaražených v oku není podle mě nikdy dost. Ke všemu se tu prolije tolik galonů krve, že se jimi doslova vymaluje celý barák! Tady nejde a nikdy nešlo o nové prvky v subžánru, tohle je spíš pocta exploiťákům ze západu jako Texaský masakr nebo Hostel, ale svou brutalitou strčí tyhle kousíčky do kapsy. Naopak krok drží s krváky typu FRONTIER(S) nebo INSIDE, což bylo pro mě největším údivem, protože jsem o Macabre nevěděl absolutně nic! Vám bych doporučil to samé: přestaňte číst ty komentáře, mrkněte na procenta a usuďte sami, jestli vám za ten čas stojí. Macabre však doporučuje 9 řezníků z deseti, takže směle do něj! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

Reklama

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Nedoporučuji snímek slabším a jemnějším povahám. Tihle asiati se krve opravdu nebáli a nebyl problém potkat i nějakou tu kutálející se hlavu. Nepříjemně vyhlížející paní domu tomu dávala jen korunu. Kdyby to ke konci už kapičku nepřeháněli s životností některých postav, tak se mé hodnocení vyšplhá výše než na - i tak velmi slušných 80%. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Rodina je základ sálatu. U hororů musí člověk počítat s trochu nelogickým chováním postav, ale co je moc je příliš. Tolik logických nesmyslů na minutu stopáže snad žádný jiný podobný film nepřinesl. Jejich vypisování by zabralo pravděpodobně kratší knihu, takže to nechám na subjektivním posouzení ostatních. Já vysloveně trpěl. Naprosto prázdné, hloupé a ještě hůř (čest výjímce) zahrané postavy strhávají jinak celkem zajímavou (leč neoriginální) myšlenku. A to hlavní, že i přes litry a litry kečupu není gore nikterak slavnou devizou filmu. Škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Výživná řezničina s kapkou mysteriózna. Sice mi chvilku trvalo, než jsem se naladil na tu správnou indonéskou notu a také mě dost otravoval řev mužské části ansáblu, ale jakmile začaly lítat hlavy, ruce a stříkat krev, potěšeně jsem mlaskal, což mi vydrželo až do konce. Solidní bylo i obsazení, přičemž z matky Dary šel fakt strach a Julie Estelle je kočka, na kterou mě bavilo se dívat. Veliká spokojenost. 80% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)
  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)
  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)

Reklama

Reklama