Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Recenze (608)

Klajondr 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli přímo slovo "komedie" definuje tento film. Jediné, čemu jsem se celou dobu smál, byly otřesné vizuální efekty a debilní příběh, který nedával ani trošičku smysl. Proč by někdo točil snímek o pobřežní hlídce, která se snaží dopadnout kartel a která na konci (SPOILER) rozmetá ženskou raketou na cucky. Viděl jsem hodně, ale tohle??? Tohle je moc i na mě. Chudák Skála, takovej propadák si nezasloužil. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Zas tak zlý mi to nepřišlo... řemeslně to bylo kvalitní, akorát fórky ne vždycky úplně top (třeba ty s hrází...), ale koukat se na to dalo. Samozřejmě příběh nablblý a nechápu, proč Rock hraje stejnou postavu jako hrál Hasselhoff. Škoda, že se tvůrcům nepovedlo to, co autorům remaku (jestli se tomu tak dá říkat) 21 Jump Street, kde zůstal koncept, daly se do toho nové postavy, trocha sentimentu a hodně kvalitního humoru a fungovalo to. U tohohle filmu všichni víme, že na to lidi půjdou jenom kvůli sexy holkám v zařízlých plavkách. (Nebo kvůli Efronovi, že.) P.S.: Cameo Pamely Andreson bylo fakt hodně trapný... ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Meh... pubertální humor někde na úrovni Prciček a horší speciální efekty strhávají hodnocení notně dolů. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbost, která je ale občas i vtipná. Hlavně scéna v márnici pří prohlížení genitálií a focení, fakt jsem se zasmál. Nicméně ty dialogy? Nemělo to hlavu ani patu. Příšlo mi to jako scénář o 100 stránkách sesekanej do 20ti. ZaC Efron mi nikdy moc neseděl a tady je extrémně tragickej. Ty jeho nabubřelý kecy a chování jsou nesnesitelný, byť je to film. Ženský krásný, ale to se dalo čekat. Je to Baywatch a ty tam byly vždycky. 50% je strop ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Předělávky (remaky) to mají většinou těžké. Nevyhnou se srovnání se svými předchůdci, což jim častokrát zlomí vaz. V případě Pobřežní hlídky mám tu výhodu (nebo nevýhodu?), že jsem původní seriál či jakýkoliv jiný projekt podobného zaměření nikdy neviděl, takže nemám s čím srovnávat a musím se na snímek dívat jako na samostatný, do jisté míry originální projekt. Začnu asi atmosférou, ta je docela příjemná, sluncem zalitá písečná pláž má své přirozené kouzlo, takže v tomto ohledu spokojenost. Při takovém rozpočtu je však podivné, proč tvůrci zvolili tak otřesné digitální efekty. Je nad slunce jasné, že drtivá většina scén se odehrávala před zeleným plátnem, až tak "přirozeně" většina scén působí. Cameo Davida Hasselhoffa a Pamely Anderson působí nepřirozeně, nuceně, jak pěst na oko. Jediným štěstím je sympatické herecké obsazení, neboť to jediné celý film zachraňuje. Příběh není nikterak složitý, zaujme několika akčními scénami a také několika povedenými humornými scénami. Podle mě to celé mohlo mít o několik minut méně, přidalo by se tak na tempu a údernosti, závěr byl úplně o ničem, rovněž těch nelogičností nemuselo být zrovna tolik, jinak ale žádná hrůza. Je to sice podprůměrná podívaná, ale přežít se to ve zdraví bez problémů dá. 3/10. ()

brabbik 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do kina s pocitem, že se chci zasmát jako už dlouho ne a nechci film s náročným dějem. Pobřežní hlídka dokázala víc než jsem očekával. Nižší hodnocení mě strašilo, ale film překvapil. Děj na Oscara nedosahuje, ale ani nemusí, proti tomu na večerní odreagování úžasný film, kde lítá jedna hláška za druhou. Nic se neprotahuje, pěkné holky, trochu sprostých slov, které sedí jak zadek na hrnci, tak to má být. 85% ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Mohla to být parádní blbá hovadina za pět bludišťáků, jenže se po vzoru amerických sraček snažila byt občas vážná, čímž si za svou hloupost vysloužila tak maximálně lehký nadprůměr. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Kto dá tomuto ani neviem ako to nazvať, snáď filmu?, menej ako 3 hviezdy, tak to evidentne nepochopil. Nasmial som sa najviac za posledné možno 2 roky, keď som to videl v kine s titulkami. Normálne som zvažoval ešte vtedy večer, že naparím 5, ale na druhý deň ráno som mal už triezvejší úsudok, vtedy som dal 4. Povedal som si vtedy výborné a dám si to znova. Dal som si to znova, tentokrát nadabované a upravujem hodnotenie na konečné 3. Každopádne, toto je podľa mňa na pokračovanie. A Ronnie je Kingpin nech to uvidím hoci koľkokrát. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Zas tak zlý, jak je to tady v komentářích, to nebylo. Jasný, něco jako Jump Street 21 to není, ale některý vtipy byly dobrý a i Efron s Rockem mezi sebou mají docela dobrou interakci. Cameo Hasselhoffa se mi líbilo, tohle bylo dobrý, Andersonová už je na tom trochu hůř, ale bude to asi tím, že z původního seriálu jsem viděl pár dílů... Co dál potěšilo byly filmové narážky i narážky na Efronovu postavu, většina z nich rozhodně vtipná... Slabší byly především akční scény a vlastně celej závěr, myšleno tím (spoiler) jak Rock sejme hlavní zápornou hrdinku kdovíčím to vlastně bylo... Jinak tak za 3*, možná 3,5* za některý vtipy... ()

mystrdat 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem Baywatch jako gag pro třicátníky co zažili původní seriál, dostal jsem Baywatch pro současnou střední školu. ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Vodní Kobra 11. Blue-eye demon se herecky vyštouchnul nahoru, na podobný komedie typu Dirty Grandpa se prostě hodí. Ani mi nevadilo koukat se na vysekaná těla, pěkný zadky a poprsí. Byla to spíš sranda, než trapárna. ()

will.i.am 

všechny recenze uživatele

ohlasy biedne. slabe ocakavania. nakoniec to nebolo take zle. miestami vtipne, zapletka ako z 21 jump street ale to nevadi. clovek od takeho filmu necaka ziadne hlbokomyselne posolstva. ale pamelu s davodom si mohli odpustit. hlavne ked im recyklovali mena :) ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem hrůznou blbost....a jako celkem fajn. Pro holku na nudnej večer super :-) Je na co se dívat, žeeeee :-) Akční filmík pro nenáročné diváky a fanoušky seriálu. Kdo by v tom chtěl hledat silný motiv či myšlenku a sofistikovanou záležitost tak ať se nedívá, kdo se chce nechat pobavit, nemá co jinýho na práci, tak vpohodě. Tři hvězdičky si možná až tolik nezaslouží, ale mě to otrávenej večer vylepšilo na celkem příjemno. Lehká nenáročná zábava je semtam taky potřeba. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Think about things that that turn you off. Maybe like your grandma‘s underwear?“ Nová pobřežní hlídka má velmi sympatické obsazení, Dwayne a Efron jsou sympaťáci,do komediálních rolí se dobře hodí, a na všechna děvčata se zase pěkně kouká. Děj je v podstatě stejný, na co je divák zvyklý ze seriálu. Plavčíci vyšetřují všechno možné, od bebíčka na palečku až po mezinárodní drogové kartely, což působí směšně, ale právě v tom je kouzlo starého seriálu. Bohužel pohodový děj je plný ,,vtipných“ momentů, které se skládají z infantilního či pubertálního vtipu, který je nastavován dalších pět minut, kdy jsem si už původní pointu nemohl vybavit, ale za to jsem byl zavalen trapností. Tato místa, kdy je vám za tvůrce vysloveně stydno, narušují jinak nenucený běh pohodovým příběhem. Nová Pobřežní hlídka je tedy takovou lehkou parodií starého seriálu s mnoha podivnými zaškobrtnutími. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Docela fajn oddychovka, holky pěkný, kozy obří, sem tam nějaký vtípek. jen škoda že to tak sráží ty haphoperský blitky. Takhle místo 3. dám jen jednu a příště si to pustím bez zvuku. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tohle nezachrání ani dalších sto prdelek a narvanejch dekoltu... to se prostě nedá na to nervy nemám...dementní dialogy..neskutečně trapný.. Hnus. Po 45 min. Jsem to musel utnout... jedna * za spoře oděne dámy.. 10% tohle je sebemrskacstvi vydržet na to koukat.. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Ucházející komedie, která má sice poněkud zvláštní, ale přesto poměrně fungující smysl pro humor (byť některé vtípky jsou poměrně nechutné). The Rock mohl v být možná o fous větší bijec a nepříliš zajímavé drogové dějové lince je věnováno až moc prostoru, který se dal myslím využít lépe. 60% ()

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama