Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se mi víc a víc libí krásna rodina podívaná se zvířaty no nasmál jsem se nespočet šílená gorila v podáni rapera mně dostalo :-d celkově to na mně dělalo obrovsky dojem pečlivě propracovaná a hodně zajímavé viděl jsem už hodně snímku se zvířaty ale tady tenhle boduje dost dobře hodně sem spokojeny. Zoo jak má byt :-D ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda povím vám, že tohle byl hodně zvláštní film :) Dr. Doolittla jsem nikdy neměl rád, takže když se v této variaci objevil srandista James, byl to jediný důvod proč jsem si řekl, že jdu do toho. Navíc jsem se těšil na přítomnost Sandlera a Stallona, ale bohužel jsem se dočkal pouze jejich hlasů. Po prvních 30-ti minutách jsem už měl sto chutí to vypnout. Protože sledovat celý film rozhovory ošetřovatele se zvířaty, to bych fakt nedal. Nakonec tomu tak nebylo a film začínal mít romantický nádech, což bylo docela příjemné. Navíc James, coby balič a svůdník mě při pár scénách dost pobavil, takže jsem ve finále tak naštvaný nebyl, jako na začátku. Na ženské postavy v podání dam Rosario Dawson a Leslie Bibb se atraktivně koukalo. Ovšem závěrem musí člověk uznat, že to byla blbost :) Ale na ten čistý průměr to film nakonec u mě uhrál. 50% ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásné ztvárnění zvířat to se musí nechat, ale bohužel příběh jednodušší a vtipných scén minimum. Díky tomu se tato rodinná komedie stává průměrnou a místamy až nezáživnou, ba dokonce přehnanou, viz.scéna s gorilou když si jedou užívat do baru, ale budiš je to rodinné fantazy. Dr.Dolitle byl proti tomuhle pořádný odvar zábavy! Film si myslím že spíše natchne dětičky, rodiče se možná párkrát zasmějí, ale pak to celé vypustí a půjdou si pustit třeba Madagaskar:-) Nu a co se týče příběhu, velice předvídatelné ale ve finále 60%. Příběh stojí na zoufalci Grifinovi, který pracuje jako ošetřovatel v zoo a dostane od své přítelkyně, kterou požádá o ruku košem. Po pěti letech se znovu potkávají na svatbě svého bráchy, kde se mu vrátí veškeré vzpomínky a co hůř jeho ex mu naznačuje že by ho chtěla zpět, ale musí se vzdát své práce. Posedlý po jejich návratu se vzdá práce v zoo a chopí se práce prodejce, kde má spousty peněz. Ale postupem zjištuje, že to není on a že jeho místo je v Zoo, kde má navíc celou dobu svou vyvolenou po boku v podobě krásné ošetřovatelky... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v exteriérech Franklin Park Zoo v Bostonu ve státě Massachusetts. (Taninaca)
  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama