Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $80,360,843 Tržby Celosvetovo $169,852,759Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,699,885 //počet predaných kusov 113,155Tržby za predaj DVD v USA $8,193,040 //počet predaných kusov 466,214║ Pohodová oddychovka, ktorá nič nové neponúkne a opäť sa omýva len klasická šablónka o tom ako sa z niekym niekto rozíde a potom hľadá cestu späť aby zistil že tá práva je po celý čas vedľa neho.... ale Kevin James v celku dobre sadne do tohto zverinca, k tomu príjemná Rosario Dawson a niekoľko vydarených gagov, neškodný priemer. /60%/ ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Snímok by nebol nijak zlý,.....ak som nemusel použiť to čarovné slovko: "keby". Problém nastáva, keď inak milé hovoriace zvieratká začnú pomáhať svojmu ošetrovateľovi aby zbalil vysnívanú ženušku. Lenže, nie je rada ako rada. A keď sa týmito "radami" ( zo zvieracieho sveta) začne aj riadiť pôsobí to nehorázne blbo ( postava Griffina sa potom dostáva do pozície absolútneho debila), a neni to vôbec vtipné.....škoda. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Místy neskutečně vtipná, místy přeci jen trapná a klišovitá romantická komedie. Kevin James je v pohodě, Rosario Dawson je moc milá a příjemná, triky a mluvící zvířata jsou také OK, i když ze začátku to působilo spíše podivně. Jinak příběh spíše nezajímavý, blondýna otravná, ale dostane za vyučenou. Průměrná komedie nevyvážené kvality. ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Krásné ztvárnění zvířat to se musí nechat, ale bohužel příběh jednodušší a vtipných scén minimum. Díky tomu se tato rodinná komedie stává průměrnou a místamy až nezáživnou, ba dokonce přehnanou, viz.scéna s gorilou když si jedou užívat do baru, ale budiš je to rodinné fantazy. Dr.Dolitle byl proti tomuhle pořádný odvar zábavy! Film si myslím že spíše natchne dětičky, rodiče se možná párkrát zasmějí, ale pak to celé vypustí a půjdou si pustit třeba Madagaskar:-) Nu a co se týče příběhu, velice předvídatelné ale ve finále 60%. Příběh stojí na zoufalci Grifinovi, který pracuje jako ošetřovatel v zoo a dostane od své přítelkyně, kterou požádá o ruku košem. Po pěti letech se znovu potkávají na svatbě svého bráchy, kde se mu vrátí veškeré vzpomínky a co hůř jeho ex mu naznačuje že by ho chtěla zpět, ale musí se vzdát své práce. Posedlý po jejich návratu se vzdá práce v zoo a chopí se práce prodejce, kde má spousty peněz. Ale postupem zjištuje, že to není on a že jeho místo je v Zoo, kde má navíc celou dobu svou vyvolenou po boku v podobě krásné ošetřovatelky... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama