Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tyto vánoční "dodělávky" jsou nic moc. Člověk se pobaví, zabije chvíli nudy, ale za 30 minut je rád, že je konec. Neříkám Madagaskar byl skvělý, ale tohle je slabý odvar. Stejně jako Shrekoleda. I když musím uznat že létající tučnáci a válka mezi jihopoláky a severopoláky mě pobavila. "my chceme být bipolární" :D Původně jsem chtěla dát dvě, ale jak píšu ten komentář, tak si uvědomuju, že tak strašné to nebylo. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dej je zasazenej nekam mezi prvni a druhej dil a nejde tu o nic jinyho, nez dorucovani darku misto Santy, coz uz tu bylo nekolikrat. A tohle neprinasi nic moc novyho, akorat tu jsou proste stary znamy postavy, infantilni vtipky a cely je to jeste jednodussi nez celoveceraky. Nicmene tech 20 minut je to docela zabava a sceny se Santou jsou fajn. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Madagaskar byla vtipná animováná groteska s přihloupým dějem, zaměřená na menší publikum, co dákáže pobavit i dospělého. Ale tento vánoční kraťas rozhodně ne. Milionkrát viděné schéma o nevšedních nástupcích tlusté červené kundy je upoceně vytvořené. Humor zde skoro chybí a i takový vikuk jako král Jelimán se zde mění na vánocemi poblázněného dobráka. A ani tučňáci to zde nezachránili. ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama