Reklama

Reklama

Paranormal Entity

  • USA Paranormal Entity

Hlavními postavami filmu natočeného v duchu úspěšné série Paranormal Activity jsou sourozenci (Samantha , Thomas) a jejich matka. Nedávno jim zemřel otec, a proto se jej pokusili kontaktovat. Po nějakém čase se v jejich domě začali dít neobvyklé věci... (TV Horor Film)

Recenze (112)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A tak si The Asylum řeklo - proč si nenatočit vlastní Paranormal Activity? No, není to špatné, opravdu jsem se občas bál a nejednou se lekl. Pro studio je typické, že doslova nekopíruje a je schopno se přiživit na z půlky cizím názvu, ale za to s originální zápletkou, které se většinou nedostává patřičné péče. Co mi zde vadilo, byly časté až příliš protahované dialogy, či příliš mnoho záběrů po tmě s nulovou dynamikou. Jinak ale opravdu fungující found footage hororovka. 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Asylácká vykrádačka Paranormal Activity, díky které lidi z téhle filmové župmy na chvilku vypadali jako skuteční lidi.Příběh klišé, herecké výkony bídne, efekty komické, lepší krev vyrábím pro natáčení i já.Jedna lekačka, předvídatelný závěr, kdyby to nebyla čistá zlodějina na Activitách, jednu bych přihodil, ale už sem to viděl 4x jinde a líp, takže kucí...fakt jen 20%. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Všichni neustále to je 2 activity a hovno koukaly jsme a opět takové jakože nic a nic se neděje a pak se to začalo pomalu a brutálně rozjíždět psycho strach všechno v jednom na plné obrátky. Co se tyče mladíka hodně odvahy měl což já bych asi nenasbíral konec podle mně mohl byt o něco světlejší něž tak tmavě skončeny a hlavně víc objasněný. Tyhle filmy jsou prostě best protože točíte a vesměs nevíte co po vás jde a kde to je a co se svámi stane. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Asyláci, vy jste paka :-D Tohle je fakt k neuvěření, další nechtěně komediální zářez společnosti Asylum. Samozřejmě, vesměs je to nuda k posrání, ale za ty výbuchy smíchu tomu tři dám:) Takhle, ono to celou dobu vypadá jako laciné porno, každou chvíli jsem čekal, kdy se na sebe máma s dcerou vrhnou a rozjedou nějaké orgie. I ten barák vypadá jako z porna. A byl to hnusný barák, bydlet bych tam nechtěl, úplně z něj sálá domov, fakt, asi jako v levném hotelu. A ten hasičák na zdi! Nebo, venku jasný den, okna září, ale uvnitř domu tma jako v prdeli a musí si svítit, co to? Opravdu dobrá komedie. A jen mě to utvrdilo v tom, že nikdy nechci vidět původní Paranormal Activity, které tady Asyláci, jak je u nich zvykem, tak dobře našvédovali. Urazil bych se kdyby mi to někdo pustil a to proto, že tohle je aspoň blbé, tak je to sranda, ale vidět něco podobného míněného vážně, tak si radši vypíchnu oko, než bych se unudil k smrti. A prosím všechny filmové tvůrce: NECHTE UŽ TĚCH POSRANÝCH REÁLNĚ VYTŘEPANÝCH KAMER!!! Tfuj. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když se nějaký snímek dočká velikých diváckých ohlasů a fenomenálního finančního úspěchu, stanou se následující věci. A: Tvůrci okamžitě hlasitě hovoří o sequelu. B: Jiní filmaři k němu začnou svá budoucí díla přirovnávat a připodobňovat. C: Část fanoušků bude kvůli přehnaným očekáváním zklamána, další části se ten film zprotiví, neboť na něj odevšad budou muset poslouchat "zasvěcené" komentáře od nezasvěcených lidí. D: Společnost Asylum vydá v co nejkratší době na DVD nízkorozpočtovou kopírku co možná nejpodobnějšího názvu - to aby si ji v prodejně lidé spletli a ona se přiživila na cizím úspěchu. Paranormal Entity je samozřejmě produktem tohoto amorálního spolku a vznikla v reakci na vynikající Paranormal Activity (pro ty, kterým to snad nedošlo...). A jak je to s kvalitou samotného produktu? Bohužel ne tak špatně, abych mohl napsat, že je PE nudná sračka s PA absolutně neporovnatelná (jak bych si býval vzhledem k praktikám Asylumu přál). Přecijenom, nízkorozpočtová vykrádačka handycam duchařiny (v tomhle případě vlastně vysokorozpočtová...) nemůže nikdy působit tak směšně, jako působí kupříkladu za pár šupů pořízený katastrofický spektákl, v němž si to spolu rozdává armáda, chobotnice, žralok a Lorenzo Lamas. PE je strašlivě zahraný duchařský horor se spoustou nelogičností (tradiční problém tohoto typu hororů - kamera vždy v ruce, ať se děje, co se děje), ale že bych občas nepocítil záchvěv strachu, to říct nemůžu. Handycam na mě prostě funguje i v těchto mizerných podmínkách. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film neobsahuje žádné titulky, ani na začátku ani na konci. (Cheeker)
  • Film má iba štyroch hercov. Sám režisér si zahral hlavnú úlohu kameramana Thomasa Finleyho. (BoredKid)

Reklama

Reklama