Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jako malej rozmazlenej spratek, kterej má v jedný ruce lízátko se žvejkačkou a aby mu to náhodou nebylo málo, vrazej mu do druhý pazoury čokoládu z nejdražšího regálu. Aneb Jennifer a Brooklyn jako připomínka toho, že jestli i tyhle dvě baby podle bájných pověstí stvořil Bůh, měl by mu někdo postavit sochu. Třeba když slečna Chodímsicestenistamaalebalonymámspíšnafotbal vylejzala z moře ve žluťoučkejch bikinkách, sjel mi samým úžasem zadek z křesla. To by samo o sobě nic nebylo, kdyby ovšem to moje křeslo nebylo na kolečkách, pročež můžu hrdě prohlásit, že mě Brooklyn Decker složila k zemi. Naštěstí jsem se poučil a zbytek filmu dokoukal z postele, takže promenáda v podání Jennifer měla za následek už jen to, že jsem začal stlát místo vedle sebe. Na objektivitu vám kašlu, já viděl krásu, slyšel humor a cítil pohodu, čili nemám zapotřebí dávat najevo pohoršení nad tím, že mě pobavila americká romantická komedie, se Sandlerem k tomu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Sandler je nehoráznej pán. Když se zrovna nudí, sbalí si dvě košile, pár kamarádů, dvě protivný děcka a jednu z nejžhavějších čtyřicátnic na světe a odjede na pár týdnů na Havaj, kde to všechno poslušně natáčí jeden z nejméně nadaných komediálních režisérů. A co víc, neskutečně mu to vydělá. Abych nezněl sarkasticky, tak ano, je to film o něčem, co velice připomíná lejno, ale ano, bavil jsem se u toho a s herci mi bylo v tom úžasném prostředí tak dobře, jak jsem to dlouho nezažil u žádného jiného podobně laděného snímku (naposledy myslím, kdo by to byl řekl, u 50 krát a stále poprvé). Bohužel to ale pořád má kupu vyloženě otravných míst a příběh skoro neexistuje, takže nezbývá než se na to jednou v dobré náladěpodívat a dále se tomu obloukem vyhýbat. Celkově ale docela fajn... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typická sandlerovská oddychovka, která je tentokrát okořeněna o výbornou romantickou linii. Mezi Sandlerem a Annistonovou to totiž opravdu funguje a hlavně v případě Jennifer jsem rád, že ji konečně nějaká role pořádně sedne. Dětští herci jsou taky celkem fajn, Brooklyn Decker není překvapivě jen na okrasu (i když je nehorázně hot) a Nicole Kidman si střihne skvělou vedlejší roli. Jen ten Nick Swardson je po většinu času spíš otravný a může za většinu těch trapných a nechutných vtipů, který celý film trochu sráží. Jinak je to ale velice příjemná romantika, kterou sice trochu kazí uspěchaný konec, ale jinak se u ní celkem solidně pobavíte. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč jsi se nikdy nezmínila, že jsi neuvěřitelně sexy?"Mně to taky občas chvilku trvá, než si všimnu, protože já nejprve hledím do nitra. Kecám ... prostě jsem slepej. Nicméně tohle mě bavilo. A přestože je inspirace Kaktusovým květem patrná na první pohled, tak se mi to líbilo přibližně stejně jako vykradená klasika. Jednak fracek Danny neztratil nic ze svý sandlerovský pohody, kterou navíc evidentně přenesl i na Katherine a jelikož jsem hrdým majitelem schopnosti přehlídnout trapnost v přiměřený míře, tak neváhám hvězdami vyjádřit svou spokojenost. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První hodinka je nesnesitelná záležitost, ale když se ten celý chaos přesune na Havaj a objeví se Nicole Kidman, začne to celé dávat smysl, vtipy jsou najednou jako mávnutím proutku vtipné a zbytečné postavy se stávají okrajovými. Takže pokud ustojíte soutěž v hula hula, věřte, že nebudete vědět kam s očima, protože světe div se, ale Nicole a Jennifer Aniston jsou atraktivnější než kdy dřív a přítomnost nějaké trapné krásky z obálky Sports Illustrated v malé roli je fakt nemůže rozházet. Go Girls. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • V čase 1:22:20 má Jennifer Aniston (Katherine) vlasy úplně za uchem, ale v dalším záběru je má mírně před uchem a v dalším zase úplně za uchem. (asdfasdf)
  • Skladbu „Tainted Love“ od Soft Cell bylo dříve možné zaslechnout i v seriálu Přátelé (od r. 1994), ve kterém hrála i Jennifer Aniston (Katherine). (Bobik99)
  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)

Reklama

Reklama