Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský zápal pro věc se nezapře. Popov má desítky scének ve svém kraťasu natolik vymazlených, až z toho jde zrak kolem. Škoda, že počítačová animace občas přehnaně bije do očí, ale v tomto případě se dá otázka nedostatečných financí pochopit. Autorovi jen přeji, aby si ho všimlo 20th Century Fox a - podobně jako to dělá spousta jiných filmových či počítačových velikánů - jej vzalo pod svá ochranná křídla. Vzpomeňme na Valve a hru Portal anebo Blomkampa a District 9. Za pár let bychom tu měli trikovou řezničinu ze světa AvP, které by původní dva filmy nesahaly ani po kotníky... ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Parádní fan dílko z universia Aliens vs Predator. Alex Popov ukázal že když se chce tak všechno jde. Za pouhých 500 dolarů se mu podařilo natočit parádní řežbu mezi mýma dvěma nejoblíbenějšíma vrahy. Pravda triky nejsou bůhvíjaké ale i tak se my to líbilo a říkám že kdyby to bylo delší a šlo by to do kina tak bych na to šel. 83% PS: Pátou hvězdu dávám za to že i s tak malým rozpočtem se mu to podařilo natočit na takové úrovni. ()

Reklama

kobras5 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek Vetřelců jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít ani tento krátkometrážní film. Sice jsem doposud neviděl celý AVP2 ani žádný díl Predátora, proto nevím, zda to má nějakou spojitost s tímto druhým dílem, tak mi chyběla informace, jak se vůbec k tomu tělu Predátora dostali lidé. Kdyby se mi dostalo této informace, byly lepší grafické efekty a byla první polovina snímku, kdy se nic neděje krapet kratší, pak bych přihodil více hvězd, ale kvůli nízkému rozpočtu to jsou skutečně zasloužené 3 hvězdy (za vyšší rozpočet bych hvězdy ubral). 50% (viděno na vimeo). ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Přes v některých momentech pokulhávající trikovou stránku, což se u takovéhoto projektu ale moc divit nemůžeme, jde o velice zdařilou věc, která hravě strčí do kapsy oba AvP. Ve výsledku vynikající záležitost. Nimrod Antal (Predátoři - Trapátoři) by se měl na Redemption podívat, aby věděl jak má takový film vypadat a ne slepě kopírovat zavedený vzorec, který žádný úspěch stejně nezaručí. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

A pak, že se nedá natočit zajímavý AvP. Tenhle 22 minutovej příběh je epičtější než oba AvP dohromady. Škoda jen, že graficky to není na úrovni ani animáků ani hraného filmu. Naopak audio je jasných 5 z 5. Atmosféru a napětí to rozhodně má. Chci další tři hodiny něčeho podobného v HD ! Kvalitní pocta oběma monstrům, která potěší každého fanouška. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)
  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno