Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Co furt remcáte, kurva. Asylum myslí na všechny, ale vám je to pořád málo. V Titanicu 2 naleznete napětí, akci, lásku, romantiku a nakonec i happy-end. Ale hlavně v něm naleznete humor a není ho málo. Záleží pouze na úhlu pohledu. Ano, je to špatný film a hodně. Ale na druhou stranu je to sranda. - Smích prodlužuje život. - 80 %. ()

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Čím začať? Film som si kúpil, lebo bol vo výpredaji za 10 CZK. Druhý krát by som tak veľa za neho nedal. Príšerne napísaný scenár, úbohé herecké výkony a debilný dej sú len špičkou ľadovca tohto ,,majstrovského dielka". Vo filme sa nerozlišoval deň či noc, fyzikálne zákony či zákon gravitácie. Vybuchujúce vlny, stupídne dialógy, superhrdinský tatko, nesmrteľná sestrička, pokojne vyzerajúci ľudia bojujúci o záchranu života... Takto by som mohol ešte pokračovať. Nechápem vznik tohto filmu. Či z recesie, či z komerčných dôvodov, kvôli stávke... Fakt netuším. Je mi jasné, prečo pán režisér obsadil sám seba do hlavnej úlohy. A ako vidím, nebolo to po prvý raz. Na záver rada pre všetkých : z ďaleka sa vyhýbajte tomuto filmu!!! ()

Reklama

Fawkes odpad!

všechny recenze uživatele

Film Titanic 2 považuju za absolutní výsměch a zneuctění tragické události, která se odehrála před 100 lety. Absolutně nesmyslný příběh, amatérsky vytvořená počítačová "napodobenina Titanicu". Panebože na to plutí po oceánu se vážně nedalo koukat, vypadalo to jak z počítačové hry Titanic. Vůbec žádné emoce, vždyť mě těch lidí vůbec nebylo líto. Je to naprosto zbytečný film, jehož vznik neměl být vůbec povolen, a peníze měly být radši investované do něčeho lepšího. Asi se v nejbližší době podívám na PRAVÝ TITANIC JAMESE CAMERONA, abych si spravil náladu. ()

majec4 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvych minut som vedel ako budem tuto snimku hodnotit. Ludom, ktori stoja za tymto fimom by som uz natocit vela nedovolil. Prvych 20 minut si ludia kyvaju. Tak otravne a odflaknute mavanie na rozlucenie som vo filme este nevidel :). Efekty? V roku 2010 sa odvazit natocit film s takymito efaktami, ufff, to chce odvahu. Podla mojho nazoru nie je potrebne ziadne dalsie hodnotenie. Film by som ale urcite odporucil pozriet, pretoze zistite ako hlboko sa da klesnut pri filmarcine. Toto je uplne dno. ()

elanius odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne dno produkcie, film je taký zlý, neplatí ani "to je také zlé, že som to musel pozerať", toto je totiž také zlé, že človek musí každých 10 sekúnd viesť urputný boj, či pokračovať v utrpení. Ale JA som vydržal a som na to hrdý :). Mimochodom, produkčná firma The Asylum má našlapnuté do oblasti kultových sfér. Výber z produkcie: Mega Shark vs. Crocosaurus, Paranormal Entity, Transmorphers: Fall of Man, The Day the Earth Stopped, 100 Million BC, Allan Quatermain and the Temple of Skulls...0/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama