Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Fawkes odpad!

všechny recenze uživatele

Film Titanic 2 považuju za absolutní výsměch a zneuctění tragické události, která se odehrála před 100 lety. Absolutně nesmyslný příběh, amatérsky vytvořená počítačová "napodobenina Titanicu". Panebože na to plutí po oceánu se vážně nedalo koukat, vypadalo to jak z počítačové hry Titanic. Vůbec žádné emoce, vždyť mě těch lidí vůbec nebylo líto. Je to naprosto zbytečný film, jehož vznik neměl být vůbec povolen, a peníze měly být radši investované do něčeho lepšího. Asi se v nejbližší době podívám na PRAVÝ TITANIC JAMESE CAMERONA, abych si spravil náladu. ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li nějaké studio expert na odpadové filmy, pak je to jednoznačně Asylum. To si tentokrát vzalo na paškál slavnou námořní tragédii a Cameronův film v jednom, Titanic. Titanic 2 úspěšně przní památku této lodi, jejíž vrak se nyní s hlasitým lomozem musí převracet ve svém mořském hrobě. Hlavní postavy hrají asi jako šmoulové hororovou scénu a speciální efekty vypadají jako z omalovánek pro děti z mateřské školky. Producenti navíc zřejmě šetřili i vodou, a proto scény, kdy se vnitřek lodi zatápí, vyřešili velice chytrým způsobem: ozvučením. Na několika místech můžete slyšet, jak se kvanta vody hrnou do lodi, ale vždy z toho vidíte doslova a do písmene jen pár kapek (tedy proud jakým se sprchujete). Opravdu trapný filmový zážitek, kde nic není na hvězdičku a i odpad je vysoké hodnocení. 0% ()

Reklama

Armin82 

všechny recenze uživatele

Kriste pane!!!Sice nejsem věřící,ale teď ho musim volat na pomoc :)Když jsem viděl ty negativní komentáře a průměrné hodnocení 7% ,hodně jsem váhal jestli se na to podívat,ale odhodlal jsem se a pustil si to...po první půlhodině už jsem to jen popoháněl dál,rychleji a rychleji,abych to měl co nejdřív za sebou,protože takovouhle tragédii člověk jentak nevidí!! moment...přemýšlim co se mi na filmu líbilo...pořád přemýšlim...ještě stále přemýšlim...aaaaaaaaa mám to!Byly to herečky,z celýho filmu se mi líbily jen herečky :)Ten děj byl stejně předvídatelný, jako moje každosobotní kocoviny,o hercích ani radši nemluvim a ty počítačový efekty?No tak to byl extrémní výsměch :)Sice nevim kolik tenhle film stál peněz,ale kdyby ty prašule radši dali na charitu nebo na výzkum aids či rakoviny udělali by 100x líp,protože takovej paskvil? To je opravdu do nebe volající. A stejně jako mám svých 10 nejoblíbenějších filmů všech dob,tak tohle se zase může u mě pyšnit titulem jednoho z 10ti nejhorších filmů všech dob :)Ještě,že existujou krásný ženský,protože díky nim, dam tomuhle úletu aspoň 10% :) ()

matthew.17

všechny recenze uživatele

Film som nevidel, preto nehodnotím. Ale môj názor je, že brať si do úst meno pôvodnej tragédie a snažiť sa to predať v novom "originálnom" "príbehu" nieje len urážka voči filmom ale hlavne voči všetkým pozostalým z tragédie- A myslim, že hanbiť by sa mal akždý kto sa na tom akýmkoľvek spôsobom podielal ()

Hartigan odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších snímků, jaký jsem měl tu čest ve svém životě spatřit. Tady není na správném místě vůbec nic. Trapnost, dosahující nebeských výšin, fackuje diváka na všechny strany po celou stopáž a i samotný příběh dočista nedává smysl, ale nikomu z natáčecího štábu to evidentně nevadilo. Zjevně ho napsal scénárista po víkendu stráveném na tom nejsilnějším cracku. Hlavního hrdinu máte už od začátku sto chutí hodit přes palubu a zakončení tohoto dílka bylo ještě více ubohé, než jsem očekával. Z "Titaniku 2" se vyklubalo nesnesitelné céčko na třetí,co má ješt tu drzost kopírovat název Cameronova megahitu. Ruce pryč a utečte, dokud máte ještě čas! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama