Reklama

Reklama

Titanic II

  • Česko Titanic - historie se opakuje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že o 100 let později po havárii slavného Titanicu vyplouvá jeho přímá kopie a co dramatického jej čeká? Bude to stejný osud? Opravdu nelze zabránit tomu, aby se historie opakovala? (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Má to všetko, čo takýto ´´blockbuster´´ mať má. Trápny scenár plný debilných dialógov, pornoherecké výkony ( akurát len taký Bruce Davison sa snaží ), neuveriteľne nedokonalé a amatérske CGI efekty a réžiu, ktorej je jedno čo a ako sa vôbec deje. Proste klasický Asylum. 1 star za nápad a moje pobavenie. ()

AdamesWWE odpad!

všechny recenze uživatele

[0/10] TITANIC II. Fakt? To vážne? Čo už k tomuto povedať, toto je tretotriedna liga vo svete filmov a tento film je úplne dno filmárčiny, zúfalosť a výsmech slávnemu Titanicu. Zamýšlam sa aký význam má toto točiť, zviesť sa na úspechu svojho predchodcu - to je jediný dôvod. A prajem režisérovi len to najhoršie, lebo po tomto "filme" si jeho tvorbu v živote nepozriem. Videl som od neho film Paranormal Entiny, čo sa dalo pozerať ale toto je tak otrasné a stupídne že som to vypol asi po hodine pretože ma to ničím nezaujalo. Vizuálne odporné a bezvýznamné dielo, kde nič nefunguje. Nezaujímavý a neznámy herci, atmosféra/napätie/dej? - ŽIADNE. O "katastrofických" scénach poviem len v skratke - v živote som nevidel zúfalejší pokus ktorý takto zle dopadol a režisér to chce zakryť tým že to točí v tme ale tak je to ešte neprehladješie, mizéria. Čo už. Aj takéto diela vznikajú a pre mňa ide o najhorší film ktorý som videl. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILER! U tohoto filmu by se dalo slovo "katastrofický" vyložit ve dvou významech.. Samozřejmě pojednává o katastrofě.. Ale i sám o sobě je taková malá filmařská katastrofa, takže teď nevím, jak to tedy tvůrci mysleli.. Největší katastrofou byl určitě začátek.. Velmi nepříjemné postavy a ta nejhorší grafika, jakou jsem kdy viděla (to i Ed Wood na tom byl v tomto ohledu lépe).. Hlavně to praskání Grónska stálo za to! No dobře, potěšilo mě ale, že tento Titanic byl originální alespoň v tom, že nenarazil do ledovce, nýbrž ledovec narazil do něj.. Ale abych jen nekritizovala, tak ke konci filmu se ulízaný frajírek transformoval ve statečného hrdinu a pokusil se zachránit dvě kočky.. Bohužel Kelly skřípl Hayden do dveří, aby mohl být s Amy sám.. Nedivím se mu, ale docela mě to mrzelo (=pro mě jediný smutný moment). Pak se s ní zavře do skříně, navleče ji do neoprenu a slíbí ji, že až se utopí, tak po jejím vysvobození opět ožije.. Slečně bohužel nedošlo, že jí lhal.. I když v tu chvíli, kdy ho oživovala, jsem si říkala, že to bude fakt konec, jestli se probere.. Naštěstí se tak nestalo a proto zůstávám u té 1*, jelikož v druhé části filmu jsem se celkem bavila! ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Duní Dunaj a vlna za vlnou sa valí...Chlapci z Asylumu vytvorili opäť nadčasové (čítaj nikdy nedocenené) dielo. Na rozdiel od ich nezabudnuteľných skvostov sa však Titanic 2 borí s až neodpustiteľnými problémami, ktoré fanúšikom béčiek doslova lámu srdcia. Áno máme tu priživovanie sa na origináli. Zápletka je tak nádherná, že by neopila ani inteligenčne podpriemerného neandertálca. Herci zo seba vydávajú naozaj všetko, snáď väčšie emócie sa dajú vidieť už len u človeka s trojdňovou zápchou a zlatou žilou. A efekty? Samostatná kategória pri ktorej dávam windowsáckemu skicáru druhú šancu aj ja. Tak kde nastala chyba, že film nieje aj napriek týmto vymoženostiam taký silný? Príbeh, ktorý je už dopredu známy, trestuhodná absencia nejakej prerastenej príšerky či snaha o vytvorenie atmosféry tmou. Toto sú najväčšie slabiny ktoré spravili z béčka v úvodzovkách len zlý film. ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová plavba se společností Asylum jak má být. Člověk se na to ustrojí, obuje nové galoše, zakousne šnorchl a navoněn odérem z velrybího pižma pomyslně vstoupí s lodním lístkem druhé třídy na palubu TITANICu 2. Kolem nás je něco málo ošklivých herců a statistů připravených co nejbolestivěji sténat a všelijak se za těch pár drobásků posmrtně kroutit .. občas se mihnou i botoxové krásky z nějakého laciného porna (nejspíš se točilo vedle ve studiu) .. prostě idylka laciné dovolené, na kterou je potřeba vyrazit s pořádnou životní pojistkou v kapse. Než nás nechají umřít v chladných vodách Atlantiku, tak nám ještě připomenou, jaké to bylo topit se v PROPASTi či co udělala obrovská vlna s dalším giganetm jménem POSEIDON. Nádhera, obzvlášť když je to v TV zadarmo a vo slovenčine : ) ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Na jedné z obrazovek můžeme po zásahu ledovcem spatřit informaci, že byl překročen „Ismay-Rosejackův práh“. Jedná se o odkaz na J. Bruce Ismaye, předsedu společnosti White Star Line v době plavby původní lodi, a na ústřední mileneckou dvojici v Titaniku (1997). (L_O_U_S)
  • Natáčelo se v Los Angeles a blízkém okolí. Některé scény byly natočeny na lodi Queen Mary. (Cheeker)
  • Navzdory obecnému předpokladu diváků nemá Titanic II představovat pokračování Titaniku (1997). Film je pojmenován podle ústřední lodi, přestože komerční kalkul společnosti Asylum je zde naprosto čitelný. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama