Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada popisuje, jak Sherlock čeká na další tah Moriartyho, který má být mrtvý, a Watson s Mary se věnují nové životní náplni: rodičovství. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá hvězda utekla jen o kousek. A to hlavně díky první epizodě, která byla silně podprůměrná, až jsem u ní usínal. Nicméně druhý díl ukázal plné kvality tohoto seriálu. Škoda pak poslední části, která ony kvality měla, ale natolik překombinované, až to bilo do očí. A tak tedy tu je výsledek a s ním 80%, které si dle mého čtvrtá série zaslouží. A to je stále palec nahoru. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlasitá pseudoartová fraška spěje k finále ... Čím dál víc to připomíná nějaký sitcom (ještě jen v pozadí chybí smích po každém pokusu o hi tech "cool" humor). Člověku je úplně jedno co se děje, postavy jednorozměrné, kecy otravné, napětí nulové, umělé pozérství tlačené v každé vteřině ... Mr. Holmes by měl především zapátrat kam se poděly první dvě skvělé série ... Beze stopy zmizely ... Bohužel ... Zůstal jen vetchý techno odvar s mobilem v ruce ... ()

Reklama

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sherlock letos nezačal vůbec dobře. I přes všechnu bídu se mu však daří vyváznout se ctí. Oblíbené postavy zůstávají a složitý příběh je uzavřen. Snad se tak můžeme v budoucnu těšit na návrat ke kořenům. Ostatně jak bylo v závěru řečeno: „Podstatný je ten mýtus, ty příběhy, dobrodružství.“ Tak snad zase příště. Více na Věčnýkritik.cz. ()

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr čtvrté série zbývá jen jediná, skoro až Hamletovská (toho s Cumberbatchem), otázka: Byla to s*ačka nebo ne? Je tam pár hodně silných scén a zajímavých motivů. Jsou tam třeba i 20minutové pasáže, které jsou poměrně strhující, ale pak vždycky přijde něco, co to shodí až do horoucích odpadových pekel. Obzvlášť postava Mary Watson patří k nejotravnějším postavám televizní historie. Takže sečteno a podtrženo: Ano, byla to s*ačka. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, tam kde byla dokonalá třetí série, tam čtvrté pokračování detektivního příběhu zcela padá. Žel, ze třech dílů je dobrý pouze jeden (04X02). 04X01 je pouze jakýsi pokus o ždímačku citů a spadá do holého průměru, finální epizoda je pak podprůměrným čímsi, které je i po filmařské stránce velmi chabé. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (8)

  • Ďalším prepojením na Doyleovu "Žltú tvár" je Watsonova veta Mary: "I might not be a very good man, but I am better than you give me credit for." Túto vetu povedal pán Grant Munro jeho manželke Effie, ktorá, podobne ako Mary, pred svojím manželom niečo tajila. (Phosphorus)

Reklama

Reklama