Reklama

Reklama

Boratův navázaný telefilm

  • USA Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (více)
Trailer 1

Čtrnáct let po své první cestě do Ameriky se kazašský reportér Borat Sagdijev musí vrátit do USA, aby zachránil pověst Kazachstánu. Zde zasáhne Boratova patnáctiletá dcera Tutar, která mu překazí plány. Oba dostanou mnoho zajímavých lekcí o americké kultuře, politice a covidu 19. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (372)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Borat 2 je taký ako samotný žáner, ktorý Cohen stvoril. Nejaká nachytávka vyjde skvelo, iná horšie a úspech do veľkej miery závisí od toho, či človek verí, že daná scéna je reálna alebo nahraná. To všetko je zlepené vsuvkami, ktoré celkom umne prepájajú jednotlivé nachytávky do celistvého príbehu. Najväčšou devízou druhého Borata je ale prekvapivo objav Marie Bakalovej, ktorá má neskutočný komediálny talent. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem se smíchy neplácal při sledování Borata do kolem a proto tedy oceňuji, že zatímco první polovina Dvojky se snaží přicházet s podobným humorem jako Jednička. Tak druhá polovina jde trošku jinou cestou, aby si divák nemusel klepat na čelo, jaký že to ten Borat je hrozný trotl. Je možné, že se mě někdy za spoustu let bude druhý díl líbit více. Protože působí vyzrálejším dojmem. 60% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na jedničku to určite nemá, ale nájdu sa tu vydarené scénky a celkovo to bol taký príjemnejší zážitok, hoci niekedy som sa za Borata hanbil. Obdivujem Cohena, že sa na také niečo dokáže bez problémov dať. Spočiatku som sa bál, že pôjde o predvolebnú politickú agitku, ale nakoniec to dopadlo dobre a všetky strany dostali svoju dávku, dokonca aj Židia, čo je samozrejme vzácne, lebo vtipy zo Židov si dnes môžu robiť už len Židia. Cohen na to má našťastie papier. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné si uvědomit, že od prvního filmu s Boratem uběhlo patnáct let. Lidi ale nezapomínají a tak Borata v Americe poznávají na každém kroku. Sacha teda volí alternativní metody a tak se nekonečně převléká do podob, které jsou nejen zábavné, ale navíc opět vytváří scény, které si prostě nevymyslíte. Borat je podle mě světově jediná postava, která si dělá prdel z Amíků a ti mu za to ještě platí...Sacha Baron Cohen to prostě dělá dobře. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Niektoré vtipy (napríklad o prístupe k ženám) sa v priebehu filmu neustále opakujú a úroveň iných je porovnateľná s americkými podpriemernými teen komédiami (fertility dance). Druhý Borat predviedol výrazne silený humor a obsahoval minimum scén, ktoré boli trefné a skutočne ma pobavili. Prvý diel som si veľmi užil, dvojka ma poriadne sklamala. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (22)

  • Když se herečka Maria Bakalova (Tutar) doslechla o castingu na hlavní roli v novém hollywoodském filmu a byla následně pozvána na kamerové zkoušky do Londýna, měla prý nejprve obavy, zda se nejedná o obchod s bílým masem, protože celý projekt byl přísně tajný. Dokonce ani její rodiče nevěděli, o čem film bude, dokud neviděli oficiální trailer. (pusheen)

Související novinky

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

Hvězda Borata si zahraje v novém hororu

08.04.2021

Vycházející herecká hvězda Maria Bakalova z dvojky Borata si ještě spolu s Amandlou Stenberg (Nenávist, kterou jsi probudil) zahraje v hororové novince Bodies, Bodies, Bodies od distributora A24. O… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama