Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je natolik jedinečná a zvláštní postava, že ani film s ním nemůže být úplně normální. A nebudu tvrdit, že je zajímavý jen pro děti. Dospělí si v něm najdou možná ještě o něco víc, a to právě v tom, jak je všechno pojato tak nějak zvláštně, skoro až absurdně. Přechází mezi dějem a knihou se mi tu hodně líbilo. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Tuhle partu mám rád, ale bohužel teď mě moc nepotěšila. Příště až bude opět chuť, vyhraje Tygrův příběh. 5/10 ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Infantilní disneyovská reimaginace světa Stokorcového lesa. Milneovy příběhy propagují vědecký přístup ke skutečnosti a prostřednictvím postavy Medvídka Pú podporují děti ve zájmu o dosahování štěstí prostřednictvím zdravého naplňování vlastních potřeb. Ve filmu se všechna zvířátka včetně Sovy a Králíčka chovají jako pověrčiví idioti a pointou příběhu je zvrácené morální ponaučení, podle kterého máme stavět potřeby kamarádů nad své vlastní. Pokud si dobře pamatuju, tak opravdový Medvídek Pú z knížky zná pravdu a moc dobře ví, že kamarádům nemůžeme doopravdy pomoct dokud budeme sami smutní, protože jsme si v pravý čas nedopřáli něco menšího k snědku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příběh byl trošku slabší, hlavně dějová linka. Ty nejmenší by to asi bavilo, já jsem se nudila o trošku více než obvykle. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nadherna superoldschoolova rozpravka, ktora nielenze dospeleho divaka nicim neuraza, ale dokaze ho perfektne zabavit a ponuknut mu velmi prijemne stravenych 60minut. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Klasická pěkná pohádka ze stokorcového lesa, hodinová oddechovka. Takovéhle filmy je třeba občas vidět, aby člověk nezblbnul jen z těch amerických dramat a komedií. Medvídek Pú a jeho parta rozhodně nezklamali, my jsme se u nich dobře bavili. O zábavu se nám postaralo hlavně prasátko. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Žánrová špička. Pro malé diváky to ani být lepší nemůže. Jednoduché a dá se na to koukat koukat tisíckrát bez újmy i bez 3D. Pro všechny rodiče, kteří raději pustí tohle DVD, než dopolední reklamní masáže na Nově, jasná volba :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Sice dobrodružstvá Pu-a sú pre menšie deti, a tento filmík z toho nijako nevybočuje, velmi cítiť z neho, že ho autori robili s láskou a zápalom. Hodnotenie: 75% ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Obézní medvídek Pú a tygžík co nemůže skákat? To mě bavilo. Ač nemám ráda , když se v pohádkách moc zpívá, tady jsem to překousla a vrátila se do dětských let a nechala se unášet sentimentem. Balzám na dušičku :) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na nové klasicky animované Disneyovce je dobře znát ruka Johna Lassetera a vliv jeho studia Pixar. Dvojrozměrně animovaný příběh se odehrává v knížce, jeho hrdinové často pobíhají mezi písmenky a Pú vtipně reaguje na vypravěčovy poznámky. Úvodní scéna, během které jsou hračky vidět ve "fyzické" podobě rozházené po pokoji, připomene Toy Story. Až tak zábavný sice Medvídek Pú není, některé písničky jsou až moc vlezlé, ale jinak je to náramně povedená, chytrá a díky skromné délce i patřičně svižná podívaná. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velká škoda takového množství písní. Některé mají svůj význam (všechny kolem medíku), jiné jsou skutečně zbytečné. Jde ale o zábavný animák pro menší děti řadící se mezi klasické předchozí Púovské filmy a rozhodně patří k těm nejlepším. Dabing zde - http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=12608. Písně nazpívali Jiří Knot, Radka Fišarová, Dušan Kollár, Roman Vocel, texty písní: Pavel Cmíral a Zdeněk Štěpán ()

potas 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedna z nejhorších animaček co jsem snad viděl, a že zkouknu většinu. Ale je pravda, že jsem nikdy nebyl nějak zastáncem tohoto "hrdiny". 1* za to, že to mělo pouze hodinu. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jako pohádka pro nejmenší je to úžasné a když se k tomu dostane starší divák, tak se rozhodně zasměje Ijáčkovi a spoustě vtipů, které by jako malý nepochopil. Výborný animák. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdová lahudka.Medvídek Pú mě krásně připoměl klasické příběhy od Disneyho na kterých jsem vyrustal.A udělal to tím nejmilejším způsobem jakým to šlo.At už jde o staromilské vyprávění skrz knížku či přecházení ze stránky na stránku, které na mě udělalo dojem, protože i po tolika letech je to stále působivé a to ani nemluvím o zapojování textu knížky do příběhu.K tomu suprová 2D animace, která znovu ukazaju své kouzlo v plné síle.Objeví se skoro každá postava z Púova světa aby se zapojila do příběhu o hledání nového ocásku pro Ijáčka.S čistým svědomí můžu prohlasit, že Pú je lepší než nová Auta, protože si na nic nehraje a je přesně takový jakýho si pamatujem ze seriálu. ()

Reklama

Reklama