Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(více)

Recenze (100)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Mám ráda jejich ironii, líbí se mi, že si umí udělat legraci nejen z ostatních, ale i sami ze sebe. Zdá se mi sice, že se humor někdy pohybuje až na příliš tenkém ledě, ale proč ne, dá se to snadno přehlédnout, když uvážím, jak zábavný celý pořad je, a zdravé upřímnosti spojené se zdravou a vtipnou ironií není nikdy dost. Celkově má tenhle pořad šmrnc. ()

filip289 odpad!

všechny recenze uživatele

Ale toto je už fakt moc. Zbytočná, zbytočná talkshow neskutočne nesympatickej Adley s trápnymi komentármi "glosátorov?" Urbaníkovej (na ňu mám neskutočnú alergiu), Kulyho, Sajfu a neviem ešte koho tu fakt nechýbala. Bohužiaľ to má aspoň podľa Markízy úspech, tento slovenský národ ma fakt už asi ničím neprekvapí.. ()

Reklama

Everyone 

všechny recenze uživatele

Ale zas tak hrozné to nebylo, občas se zaperlilo, ale táhnout sám talk-show, chce nejen talent a zkušenosti moderátora, ale i dobré hosty a těch brzy bylo jako šafránu (např. ta plejáda "superstar", to jsem věděl hned, že melou z posledního). Adela je bystrá a pohotová, Sajfa podobně - hlavně jsou sví, zbytek kamarádů víceméně dobře sekundoval. ___ "A prosím Vás, buďte hodní na Rytmuse, kdykoliv ho někde vidím, tak je mi trapně za něj. Každou otázku lépe položit pomalu a možná dvakrát, nejlépe v rýmu, jinak rozdmýcháte jeho latentní agresivitu a díky nedostatku nadhledu se uchýlí k up-to-date floskulím." ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Adelu Banášovú mám celkom rád. Jej dôvtip a sebakritika nad výzorom a celkovo sympatickosť z nej robia príjemnú moderátorku. Hodí sa do rozhlasu i na moderovanie televíznych show typu SuperStar. Ale že by bola kapacita, ktorá si môže dovoliť porotcovať v talentových súťažiach a mať vlastnú "talkshow", to sa mi nezdá. Adelka to proste nezvláda a nestačí ani sama sebe, nieto ešte bande nudných prominentov. Relácia má navyše niečo málo zo všetkého, čo sme už videli niekde inde, takže neočarí ani originalitou ani zábavnosťou. Úplne zbytočná záležitosť. (40%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja stále nedokážem pochopiť, prečo by som mal dať prednosť pôvodnej televíznej tvorbe našich televízií oproti množstvu filmov, ktoré môžem v tom čase sledovať na iných staniciach, na dvd, alebo v kine. Ani Adela show ma o opaku nepresvedčila, aj keď sa jedná o mierny nadpriemer, toho, čo televízie v rámci svojich show ponúkajú. Občas vyjde nejaký fór, občas prijme pozvanie nejaký zaujímavý hosť (Wozniacka, Kurnikova) a občas je to iba nuda. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama