Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(více)

Recenze (100)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Kladne hodnotím to, že sa na Slovensku s žánrom Nočná Talk Show konečne znovu niečo deje, pretože si myslím, že ak by sa takáto Show urobila správne, mala by aj úspech. Adela Show robí ale dve veľké chyby: 1) Improvizuje. Či už Sajfa, Mareš, alebo Adela- nikto z nich nie je taký veľký komik (nikto z nich vlastne vôbec ani nie je komik), aby dokázal na všetko trefne reagovať. Takých ľudí je skutočne minimum. Dokonca aj najväčší Talk Show zabávači (napr. Jon Stewart, či Letterman) vtipy čítajú z čítačiek a keďže sú tieto vtipy dobre napísané a oni ich správne podajú- sú aj vtipné. Zato Adelino rozprávanie s jej hosťami v štýle 7EDEM s r. o. je len jeden trápny moment za druhým. 2) Nevie sa odtrhnúť od lacného slovenského humoru. Americké nočné Talk Show sú zväčša typické tým, že majú úroveň a sú plné inteligentného humoru. Adela Show bohužiaľ však ešte stále ťaží z toho, na čom sa Slováci smejú snáď večnosť a čo mi neskutočne lezie na nervy. A tým je napríklad Slovák s umelými fúzmi a smiešnym maďarským prízvukom. To bolo vtipné v Uragáne z roku 2001, úsmevné v Susedoch (2006) a neskutočne otravné v Kutyil s.r.o. (2008). Dnes (2010) sa nad tým už len rozum pozastavuje a začínam mať znepokojivý pocit, že Slováci majú otrasný zmysel pre humor. Aby som to ale celé nejak zakončil- vidím v Adela Show potenciál. Zatiaľ je to ale len 8 ročné dieťa úspešnej Talk Show, ktoré má všetko (humor, vyjadrovanie, vystupovanie) na úrovni 8 ročného decka, ale keď sa bude veľmi veľmi snažiť, môže vyrásť v dospelého komika. Zatiaľ je to však hrozne ďaleko. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že hádzať Adela show do odpadu nie je veľmi objektívne. Mne sa táto show páči. Adela je osobnosť, ktorá ako jediná u nás (zatiaľ) dokáže utiahnuť tento formát. Samozrejme, nejasajme nad nejakým prevratným prínosom do slovenskej televíznej tvorby. Od toho má ešte ďaleko, ale je na dobrej ceste. Adela sa snaží pozývať si zaujímavých hostí, čo sa jej celkom darí. Viac škody ako úžitku jej však "robia" glosátori, ktorí ju nielen oberajú o čas, ale niekedy prekračujú svojimi vtipmi hranice vkusu a slušnosti. Držím palce, aby sa Adela udržala, pretože potenciál tejto talk show je na Slovensku oveľa vyšší, ako je jej súčasná kvalita... 60% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Možno som mal iba štastie na dobré diely, hlavne hokejové, so zaujímavými hosťami ako napríklad nemecký kouč Uwe Krupp, Golonka, Demitra s manželkou, Višňovský s budúcou manželkou, ale nesklamal ma vlastne žiaden hosť, pretože Adela nesklame nikdy. Je taká aká je. Adela je vtipná a na rozdiel od iných si myslím, že má na to aby utiahla tento projekt. Sajfa svojími hláškami často vytvára atmosféru ešte vtipnejšiu a celkovo sa s Adelou skvelo dopĺňajú. Ako moderátorskú dvojicu v rádiu ich až tak nemusím, ale naživo sú o triedu vtipnejší. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

No, tomuto pořadu jsem se chtěl původně tak nějak potichoučku vyhnout, jenže když jsem se dočetl, že bude jedním ze včerejších hostů (díl z 9.9.2010) Bartošová, zkusil jsem do toho jít. Když pominu fakt, že jsem se díky zřejmě ožralé a totálně vyduté Bartošové celkem pobavil a párkrát se i nad jejími výroky zasmál, nebylo to nic moc. Sice si následní glosátoři ještě párkrát do Ivetky kopli, ale jinak... děs a hrůza. Nevím, čím to, jestli to bylo opět tím "ultra vtipným" Marešem, který má vtipy opravdu na úrovni mateřské školky nebo něčím jiným, ale tak nějak jsem si začal říkat proč se vlastně okrádám o první kolo BMW Championship. Nakonec to za mě rozhodlo samotné "Adela show", začala se totiž rozebírat zácpa na dálnici v Číně. Na obrazovce se objevil jakože vtipný redaktor přímo na místě v jakože vtipném kostýmu a já raději rychle přepnul. Tím pádem se dá říci, že Banášová (která vždy ČS Superstar zachraňovala od totálního trapasu a která je podle mě velmi dobrá moderátorka) tak trochu šlápla vedle a zatím třeba Krausovy úrovně nedosahuje. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Adela je sympatická, energická, moderování bere s nadhledem a umí si vystřelit i sama ze sebe. Oproti českým talkshow jako např.Krausova je mnohem mín seriozní, spíše zameřená na odlehčenou zábavu. Líbí se mi, že se nebojí otevřeně mluvit o často opomíjených tématech, jako sex, nebo různé aférky v přítomnosti dotyčných. Nevýhodou jsou pro mě hosté, které neznám, protože slovenský showbiz nesleduju, ale to samozřejmě nemůžu dávat pořadu za zlé. Prostě stačí vybrat ten správný díl a čekat, až si Adéla se Sajfou vezmou nějakou "celebritku" do parády, ale každý den bych to nemusel. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama