Reklama

Reklama

Evidence

všechny plakáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jak to jenom napsat bez zbytečných vulgarismů? Evidence je parádní záležitost s tak dojebaným koncem že to bez těch vulgarizmů nejde. Začátek, spíše prvních 40 minut je parádní pocit toho že něco je s hrdinama je parádní a atmosféra stále houstne. Celkem jsem měl mrazení a když se najednou křoví začlo hýbat tak jsem se koukal kolem sebe. Ale co následovalo pak byla fakt srajda. Spoiler to že ti hajzlové byly nějací genetičtí mutanti mi ani moc nevadilo, ale ta zbytečná akčnost a sem ta digitální efekt totálně pohřbil atmosféru, která se tak hezky budovala. Herci byly teda katastrofální hlavně ty ženský který byly strašně otravný. Scéna prvního napadení byla asi nejlepší. On Askins to měl určitě v ruce ale bohužel ten konec to pohřbil, ale přeci jenom dám ty 4*, ale popravdě to mohlo dopadnout lépe. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Výborná ruční kamera a velmi dusná atmosféra, na kterou to zpočátku nevypadá, ale jakmile přijde sami to poznáte (a to na maximum). Tak silné lekačky jsem měl naposled u REC! Poslední projekt před EVIDENCI jsem zhlédl velkou zívačku - Texaský masakr motorovou pilou: Počátek ten jsem zametl pod stůl a pustil jsem se do nečekaně silného snímku a prakticky zadarmo. H. Askins se nesnaží být nuceně strašidelný (Anakonda) a nechce být komerčně viditelný (Saw 3 ,4, 5, 6, 7 ,8...). Doporučuji tenhle snímek, který je neočekáváný a přitom tak silný! ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hned po dokoukání akčňáku Dragon Eyes jsem měl ještě sílu, a tak jsem si řekl, že se pro změnu nechám bát. Navíc z nabídky filmů o paranormálních jevech, resp. found footage mi tento chyběl "do sbírky", tudíž shlédnutí na sebe nenechalo dlouho čekat. Evidence v podstatě hodnotím kladně. Hodinka a čtvrt se rozhodně dala zvládnout, navíc já jsem u sebe ani na moment nezaregistroval pocit nudy. Hororů podobného ražení jsem viděl už opravdu hodně, a tak mám dobrou možnost srovnání a tento řadím určitě k těm povedenějším. Styl "Found footage" je opravdu jen pro fandy, ke kterým se řadím. Chápu, rozklepaná kamera není nic moc, ale mě to nevadí, navíc to dodává na autentičnosti a diváka to více vtáhne. Poslední 20-ti minutovka byla taková chaotická, každou chvíli v jiné místnosti. Místy mi to připomínalo hru Counter-Strike. Každopádně, když film skončil, po necelých 80-ti minutách jsem si pořádně vydechnul a tep se mi opět vrátil do normálu. Tento typ hororů hodnotím zpravidla mezi 75% - 40% a zde jsem byl relativně spokojen. Tedy...66% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

FF Horory moc nemusím (naposled Rec). První půlhodinka byla typická, nic nového. Každopádně pak se to parádně rozjelo a já čuměl jak puk, cože se to vlastně děje. Musím uznat, že atmosféru to mělo dokonalou, právě díky ruční kameře,což jsem vůbec nečekal. Jinak místy mi přišlo až vtipný, jak slečinky při útěku, kde jim jde o život, nezapomínají točit :))) ... V noci tenhle snímek udělá svoje. Napětí - Zvrat - Atmosféra - 4*, 70%. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Poznámka na úvod - u všelijakých těch found footage amatérských nízkorozpočťáků mi třesoucí se kamera sice taky silně vadí, ale ne tolik, jako u tzv. velkofilmů, u kterých bych jí nečekal. Tím ovšem rozhodně nechci tenhle film nějak hájit - nestojí za to. Že teenageři z města nemají jezdit kempovat do přírody, kde není mobilní signál, a kde pobíhají všelijací mutanti, sasquatchové a zdegenerovaní burani, se ví už dávno, nic nového pod Sluncem. No a když začne být film konečně jakž takž trochu zajímavý, rozjede se chaoticko-psychedelicko-surrealistická fantasmagorie, kamera dostane epileptický záchvat a film se stane nekoukatelným, tedy aspoň pro mě se stal. Nikdy víc, ihned do koše. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)

Reklama

Reklama