Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se tohle může někomu líbit, to mi hlava nebere. Ale věc každýho, každý má svůj názor. Bitky v hokeji - tak přehnané, kde musí stříkat krev a létat vylámané zuby. Divím se, že to Seann William Scott přijal, aby se účastnil v tomhle braku. Takže je mi líto, dokoukal jsem film s těží. Samé demetní bitky a nudné konverzace, trapní herci. Hodnocení je jasné: 0% = odpad! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JEĎ TAM, POHLÍDEJ TOMU FRANTÍKOVI ZÁDA A MOŽNÁ, ŽE BYS HO MOHL Z TÝ SRAČKY VYTÁHNOUT A DOSTAT HO ZASE NA NOHY“..... /// Sportovní film pro všechny, kteří vidí krásu i tam, kde chčije krev a jde jim (v první řadě) o tým. Jako sympatickej pošuk Doug, jenž nešel v rodinných šlépějích a kterýho se dotkla Boží pěst. Když pominu teploušský pokusy o humor jeho kámoše Ryana, tak fakt, že prdel jsou hlavně rvačky moc intelektuálů nepotěší. Co taky může bejt ftipnýho na rošlehaným ksichtě o plexislo, že? Ale je tu i jednoduchej situační a slovní humor a protože mám hokej rád (a Doug jakoby z prdele vypadl jednomu kámošovi) říkám: ,,DOBRÁ BITKA KÁMO!“ A jestli se tohle fakt stalo (ale stalo...), tak život (a sport) dokážou furt psát dost dobrý zkazky. Stupidní zábava plná hokeje, krve a týmovýho ducha. Bavil jsem se. Člověk by si měl vobčas odfrknout vod těch nerváků. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju filmy podle skutečnejch příběhů. 2.) Nechápu tohle spojení: 3 týpci, 4 zuby, 1 hra. 3.) Mým vzorem jsou hokejky s krvavou držkou (co jdou z ledu po svejch). 4.) Thx za titule ,,Ferry“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate naprosta hovadina, ale reziser byl radne vychcanej a tak si tu neco najdou chlapy i zensky. Je tu totiz jak romanticka linie, kde Stiffmeister bali zenskou a je to sice naprosto dutej, ale jinak hodnej a pozornej pritel. A k tomu tu je kontrast v jeho chovani na lede, kdy sice moc bruslit neumi, ale sereze naprosto kazdyho do krve. Zadnej vyraznej pribeh tu neni, proste jednotlivy zapasy, kde je kladenej duraz vzdy na Seannovo bitku a mezi utkani trochu ty romantiky. Vysledek je sice zabavna, ale v podstate nijak extra vtipna komedie s krasne brutalnima bitkama a sympatakem Seannem, kterej se nejak podezrele ale zakulacuje nebo to mozna jen delaj ty fousy. Lepsi 3*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott hlavnú úlohu vystrihol úplne parádne a potvrdil, že by bola veľká škoda pamätať si ho len ako Steva Stifflera. Jeho hrdina je pravdepodobne ten vôbec najsympatickejší blbec, akého ste mohli vo filme v posledných rokoch vidieť a momenty, kedy sa ospravedlňuje ľuďom za to, že ich musí zmlátiť do bezvedomia, sú skoro až roztomilé. Aj režisér Michael Dowse odviedol svoju prácu veľmi dobre a bez väčších problémov zvláda striedať veselé násilia, vulgárne a sexistické hlášky Dougovho kamoša Ryana (opäť Baruchel), ale aj vážnejšie scény a film preto nemá vyložene nudné miesto. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prosím vás nepouštějte už nikdy Barušela do ŽÁDNÉHO filmu. Neříkám že Goon je skvost, ale prostě ten člověk co tady předvádí je hodně hodně mimo mísu. Měl jsem hodně nutkavou potřebu film po pár minutách vypnout. Pak ovšem příjde Doug do nového týmu plného různých lidských trosek a diváka, přestože tuší jak tohle celé dopadne, začíná zajímat jejich osud. Film je skoro krvavější než Total Recall a sprostější než Podfu(c)k. Nevím proč si Američani nevymyslí už něco jiného než Fuck, které používají v každé větě jako podstatné jméno, přídavné jméno, zájmeno, sloveso, citoslovce a kolikrát už si myslím že i spojku s předložkou. Neuvěřitelné. 50% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Fiktivní postava Xavier LaFlamme (Marc-André Grondin) má ve skutečnosti představovat kanadského hokejistu Krise Letanga. Jmeno LaFlamme bylo převzato od Letangovy manželky Catherine Laflamme. Filmový Ross Rhea (Liev Schreiber) je ve skutečnosti kanadský hokejista John Scott. (mirakom)
  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • Film byl natočen na motivy knihy "Goon: The True Story of an Unlikely Journey into Minor League Hockey" od Adama Frattasia a Douga Smithe. Záběry ze Smithovy hokejové kariéry je možno vidět během závěrečných titulků. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama