Reklama

Reklama

Doug Glatt (Sean William Scott) vyrůstá v lékařské rodině, ale díky svým odlišným zájmům si připadá jako cizinec. Jednoho dne navštíví se svým přítelem Ryanem (Jay Baruchel) zápas nižší hokejové ligy. Během zápasu se Ryan vysmívá hostujícímu týmu a vyprovokuje šarvátku. Do ní se zapojí i Doug, který druhý den dostane nabídku práce v hokejovém týmu jako ochránce ostatních hráčů. Hlavní hrdina nabídku přijme a ujme se tak ochrany svých spoluhráčů. (Mr.Hudson)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (541)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co je na téhle komedii zvláštní, tak asi to, že nejvážnější v ní je právě Seann William Scott. I tak se ale předvedl naprosto skvěle. Snad lepší film a komedii zároveň z hokejového prostředí jsem dosud neviděl, dokud jsem ale neviděl právě tuhle komedii. Naprosto boží příběh o hráči, který hokej zrovna moc neuměl, ale výborně se uměl rvát. Seann brutálně nakynul a řeže do každýho, kdo si to zaslouží. Řeže do hráčů tak často, že ke konci filmu má už držku tak opuchlou, že byste to na něm těžko poznali. Přesto po dlouhé době jsem měl pocit, že koukám na komedii, kterou určitě nevidím poprvé a ani naposled. Bylo to hrozně fajn. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tomu filmu vyhýbal, přitom je celkem v pohodě. Neznám moc hokejových filmů. Bitky jsou dost přehnané a celé to působí dost nereálně. Je to ale zajímavé nahlédnutí do těchto kanadských hokejových zápasů z nižších lig. Ani jsem nevěřil, jak je tam velká skotská komunita. Seann William Scott hraje dobrého burana Liev Schreiber zase jeho soupeře. Alison Pill tu vypadá docela dobře. Jinak je to spíš pro pobavení a relax. A je tam dost krve. "Uzemnil jsem ho." ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když se kácí kanadský prales, létají třísky.. Hokejové nasty pleasure s násilím vyhnaným na ledě až za hranici absurdna, S.W.Scott částečně se rehabilitující za své předchozí dementní role (i když Doug Glatt taky není žádný Platónův učenec), úžasná kreace L.Schreibera (přesný vous pro hráče jeho typu!) plus kvantum hlášek typických pro smradlavé šatny i vyhecované arény a já se najednou přistihl, že mám u této vskutku netradiční sportovní komedie permanentní úsměv na rtu. Klidně mi, vy proužkované svině, dejte deset minut za nesportovní chování, ale Goon kurva píše a vyfénovaného Youngblooda s Robem Lowem posílá ostrým hitem až do páté řady v hledišti.. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle je fajn adrenalinová věc. Takovej "Rocky v hokeji". A ono to ani není moc o hokeji, ani moc o vztazích, ono je to hlavně o tom, jak tam bývalej vyhazovač a aktuální hokejista řeže protivníky jak na běžícím páse, vyvolává rvačky, shazuje rukavice, drtí hlavy, vyráží zuby, nechává krvavý skvrny na plexiskle atd. Do toho jedna malá milá love story ... Prostě téma stokrát ohrané, ale pořád super zábavné a tohle nenudící. "Stiffler" nemá vůbec konkurenci, sejme každýho,kdo mu příjde do rány ... a to mám rád.. :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Doug je jednoduchý chlapec s jednoduchým myslením, ktorý by ani "muche neublížil". Celý život sa živý ako vyhadzovač z baru. Zhoda okolností ho privedie k hokeju. Nie však ako typického hráča, ale ako bitkára starajúceho sa o ochranu najlepších hráčov v mužstve. Aj napriek tomu, že je tento film pritiahnutý za vlasy a je len ťažko uveriť, že je natočený podľa skutočnosti - má môj obdiv. Nie pre bitky, ale pre podstatu filmu a jeho pointu. O násilie tu ani z ďaleka nešlo aj keď ponúklo najväčšiu "zábavu". Budovanie priateľstva a teamového ducha - to je TO čo si mal divák z tohoto príbehu vybrať. Takto to cítim ja osobne a razom "šmáram" tento "skvost", ktorý síce nemá na plný počet hviezd - no v zbierke mojich obľúbených filmov si byť zaslúži. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Liev Schreiber sa priznal, že inšpiráciou k hraniu jeho postavy bol už zosnulý legendárny hokejový bitkár Bob Probert. (toi-toi)
  • 4. nejlepší hokejový film podle WatchMojo.com. (will_hunting)
  • Eugene Levy, který si střihl roli otce postavy Seanna Williama Scotta, je známý především svou rolí z kultovní komediální série Prci, prci, prcičky, kde se se Scottem setkal. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama