Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (38)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je to tak brilantne šialené, že sa mi to páčilo :-) Pre milovníka Hviezdnych vojen je to síce totálne neúctivá paródia, ale zároveň ako milovník paródií im to musím odpustiť, lebo boli jednoducho skvelí :-D Švanda, prča, a taun-taunie mäso! Chcem vidieť aj všetky ostatné epizódy :-) ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší díl z té "mini trilogie". O polovinu delší, vtipnější a ujetější. Skeče jsou některý i kolem minuty, ale to vůbec nevadí, protože maj grády jako blázen. Řezal jsem se od začátku do konce a 45 minut uteklo jako nic. ()

predators

všechny recenze uživatele

Abych byl objektivní, zdržuju se jakéhokoliv bodového ohodnocení, protože by to byl jasný odpad. Pro fanoušky! Star Wars to však může být slušná psina. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

....kdysi dávno....hej počkej, je to kdysi dávno, jak to, že maj světelný meče!!??. Poprvé je zde vidět Millennium Falcon. Ale příběh je o někoj jiném a v jiné době. CITÁT - Můj život byl plný "co-se-kurva-děje" momentů........ Palpati a jeho tyranie. Děkuji vám, vaše Galaxie...... Tyhle příběhu jsou prostě Chicken, tedy supr, každý si tu přijde na své. Když ho nezparodujeme, tak ho zabijeme. Sexuální scéna Padmé vs. Anakin mě dostala. CITÁT - Přechod na Temno stranu bylo těžké rozhodnutí....... Ve filmu jsem se zamyslel nad otázkou, jak vyndat z peněženka kreditku, když máte jednu ruku, (27 minuta). Proč už nikdo neříká "hustý"? Tohle je fakt hustý. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

... posledný Robot Chicken špeciál. Tak ako filmové epizódy Star Wars (Episode III. / Episode VI.) boli vo vyvrcholení najlepšie, tak to dopadlo aj u Robot Chicken. Predošlé epizódy majú taktiež u mňa 5*, ale táto keby môžem má o * viac! 110% - PECKA! 45 minút neopakovateľných scénok, čo viac si človek môže priať? :) My lord... Stormtrooper... My lord... Jou... My lord... Eh... My lord... Go f**k yourself.... http://www.youtube.com/watch?v=jb0AK6Jng4E ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dvojnásobně dlouhé to sice jo, ale upřímně řečeno jsem se chvílemi nudil a některé vtipy určené výhradně pro amíky jsem nepochopil. Pro fanoušky SW ale jasná volba pro mě 75%. ()

Jillen 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale oproti prvním dvoum dílům ztrácí dech + dvojnásobná délka, což je na škodu. Lehké zklamání. RE: tak ne, Robot Chicken SW E3 je stejný nářez, jako předchozí dva díly :o) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nejslabší část o parodování Star Wars.Spousta vtipu není, tak vtipná jak tvůrci čekali a dost často se opakují.I když, jsou některé slabší, tak je mnohem více nadprůměrných a pár skoro dokonalých.A píseň od The Who s Imperátorem padne jako ulitá. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z epizod. Tohle je přesně to, co každý fanoušek SW potřebuje. Vysvětlení celého příběhu, jak to doopravdy bylo. Ne teď vážně, nejhorší na tom ale je ( a dost možná i nejlepší ), že to tak opravdu mohlo být. Scény navazují na ničím nepozměněný originál, což se mi moc líbilo. Předchozí díly byly klasicky útržkovité, jak to už v Robot Chicken bývá a je to na tom celé založené, takže bylo velké překvapení, když se 3. díl ukázal jako jeden perfektně navazující celek. A jedno velké plus za hlavní hrdiny, Garryho a Boba Fetta, kteří ve filmech moc dlouho nepobyli :-). ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Stale brutalne vtipne, nektere skece jsou natahovane az prilis, ale Palpatine, co to cele ramuje a provazi, je tak vtipny, ze nemuzu jit pod 4 *. ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Epizoda II i Epizoda III je směsicí více či méně povedených scének, je jich i pár, co jsou úplně o ničem ale je tam např. i naprosto geniální scéna jak Vader ztrácí kontrolu nad svým oblekem, takže je to opět plichta, 3* ()

Reklama

Reklama