Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný. Se Superstar a podobnými pořady podle mě záleží na tom, kolik už jste viděli ročníků. Čím víc toho člověk viděl, tím méně ho ty následující budou bavit. Z toho by mi skoro vycházela nepřímá úměra v tom smyslu, že čím nižší hodnocení daný uživatel dal, tím více ročníků Superstar viděl. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Na úvodních castinzích jsem byla pohoršena a nechápala chování především Pala Habery, jehož jsem vždy jako porotce měla ráda a oplývá pro mě charismem. Zde jsem ho ale mnohokrát měla chuť vyliskat. Přišlo mi, že se někdy choval jak totální kretén. Pak jsem zaznamenala, že se na castingu objevil fenomenální a nádherný Petr Ševčík, kterého jsem zbožňovala už při minulé sérii. Začala jsem tedy sledovat kvůli němu. Poté se děj přesunul k semifinálovým kolům, kde se Palo ukáznil, a opět nabyl své profesionality. Už tady začala dvojice Tina a Leoš prokazovat své moderátorské umění. Mareš občas tradičně křečovitý, ale Tina se mi hodně zalíbila. Je sympatická, přirozená a spontánní. Dokáže být i sebeironická, tak, že jí to věřím a nemám pocit, že to má dané scénářem. Snad v každém přenose na mě sypou nehorázné množství zábavných hlodů a často z nich mám výbuchy smíchu. V porotě nejvíce perlí právě Palo a Rytmus, který je opravdu zajímavý člověk. Často dokáže pronést zajímavé a podnětné názory, se kterými zcela souhlasím a jindy ho zase zcela nechápu, když se začne ohánět v tom "že takto nevypadá moderní muzika" nebo, že je někdo "naprosto nepoužitelný v šoubyznysu." A aktuálně, poslední asi tři kola, mě už začíná svým chováním strašně štvát:) Sleduji především kvůli Péťovi Ševčíkovi, Bětce Kolečkářové a úžasné, fenomenální a nádherné Gabči Gunčíkové. Tato dívka má geniální hlas světových kvalit. ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Docela průser. A hlavní vinu na tom nemají jen nevhodně zvolení nováčci z poroty, ale především režie. Vemte si například hvězdnou pěchotu. Jak se mám u nějakého vystoupení smát, když je tam dotyčný ukázán asi jen 30 vteřin, přičemž je ještě většinou dobrovázen vloženou hudbou v pozadí a dalšími různými efekty (banán). Superstar ztratila veškeré kouzlo přirozenosti a je z ní jen obyčejný křečovitý klip. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tato reality show, nebo co to má být, svým nekonečným opakováním se prohlubuje mezi lidmi všeobecnou mylnou paniku, že stačí odposlouchat hitovku z MTV a vyrazit tramvají za slávou. A přestože porotci hlásají, že chtějí nalézt nový talent, někoho jedinečného, kdo přinese naší muzice něco nového, opak je podle mého vnímání pravdou. Poněvadž vznikají pouhé imitační rychlokvašky, které komercí nasáklou českou populární hudební scénu rozhodně nespasí. K těmto závěrům mě dovádí omylem shlédnuté záznamy z Obecního domu, při nichž mi uši zalézaly do hlavy podobně, jako se schovávají jiné části těla před studenou vodou; pro ten falešný zvuk zpěváků, kteří k mému velkému údivu v mnoha případech slyšeli "postupujete." ()

uiu 

všechny recenze uživatele

A máme tu další pokus o nalezení Česko-slovenské Superstar. V porotě zasedá Pavol Habera, hopper Rytmus, Gábina Osvaldová a Helena Zeťová. Jsou to lidé, kteří si prošli showbyznisem, takže by těm mladým naivním ambiciózním dětem měli říct, ať jdou domů a raději se věnují jinému řemeslu než komerčnímu zpěvu. Bohužel jim to nikdo neřekne a v naději o zmrtvýchvstání jejich zašlé slávy se snaží najít nové hlasy pro česká rádia. Jako by si nikdo neuvědomoval, že z této soutěže vyšla jediná hvězdně Aneta Langerová a zbytek "superstárů" upadl v zapomnění. Kde je dnes Drda, Spilka a ostatní z novějších sérií této soutěže? Proč nikdo z nich nevyhrává Slavíka natož Anděli? Copak ono něco znamená být českým zpěvákem, který stejně nikdy neprorazí za hranice? Působí to na mě jako obyčejná reality show typu Big Brother, kde si každý užije svých 20 minut slávy (ať už finalisté, nebo oblíbenější Hvězdná pěchota), párkrát se o nich napíše v Blesku a Aha! a zem se po nich slehne. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama