Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Jasona Segela a myslím, že každý film, na kterém se podílí je prostě o špetku lepší. Segel má - co se scénáristiky týče - dost silný podpis. Jeho styl je na scénáři hodně znát a to se mi líbí. Jason Segel do filmů - jednoduše řečeno - dává kus sebe. Emily Blunt je sladká za každé situace, v každém filmu... ovšem tady jako princezna Diana... neskutečná. Tenhle snímek nezapadá do typické škatulky romantických komedií a filmových trháků. Nehledejte v Zásnubách na dobu neurčitou Kopačky nebo Dostaň ho tam. Trochu praštěného humoru se tu najde, ale povětšinou je humor střízlivý a vkusný (berte to, prosím, maximálně pozitivně - žádné zběsilé blití á la Dostaň ho tam se v Zásnubách opravdu nevede...). Snímek pojednává o hledání, o ztrátě a nacházení... Emily Blunt představuje vlastně typickou moderní ženu, která se obává zahození šance na vlastní slibnou kariéru, protože nikdy neví, kdy bude muset zvládnout život sama. Je to boj, stejně jako celý život... Uvědomění si detailů jako... čerstvá kobliha bude stejně jednou stará... a přehodnocení vlastních praštěných pravidel a předsudků... nebát se žít, milovat, plnit si ty nejprimitivnější sny... ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Vystříhat dobrých čtyřicet nezáživných minut (ta stopáž je neskutečně přepálená) a zbytečně natažených scén a mohla z toho být povedená dramedie ne tak klasického hollywoodského střihu. Sprosté vtípky navíc už nikoho po vlně "apatowovek" nevytrhnou z letargie, tak zbývá jen ohraný romantický příběh, který dokáže tak akorát zpříjemnit ústřední herecké duo. V rámci Stollerovy filmografie jsou "Pětileté zásnuby" až hluboko za Kopačkami a odvázaným Dostaň ho tam. Rádoby hlubokomyslné metafory s koblihami raději nevnímat. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Segel si vzal na paškál fenomén zásnub a hodně záleží na tom, zda divák přistoupí na jeho hru. Jde o koně z Apatowovy stáje, a tak zde samozřejmě hrají prim vulgarity, perverznost a černý humor. Obsazení je však boží (za mě Blunt a Brie) a dvě hodiny ve společnosti nesourodé dvojice utečou jako voda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $28,835,528 Tržby Celosvetovo $54,588,202Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,918,857 //počet predaných kusov 64,027Tržby za predaj DVD v USA $5,419,412 //počet predaných kusov 202,104║ ústredná dvojica to ťahá čo to dá ale ten scenár je strašne rozpačitý ustrelený, raz hore raz trápne dole /40%/ ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)

Reklama

Reklama