Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Simgal 

všechny recenze uživatele

Nejdřív bych chtěl upozornit, že 4 hvězdy jsou jen co se týče žánru takových těch vulgárnějších a fekálnějších komedií. Rozhodně nechci Sexy párty srovnávat s jinými filmy, kterým jsem dal takovéto hodnocení, a které jsou samozřejmě někde úplně jinde. Tento snímek se mi ale líbili více než třeba Prci, prci, prcičky. V Sex párty je totiž jeden ultra sympatický hrdina, který je navíc výborně zahraný Ryanem Raynoldsem. Oproti němu je tam ten klasický zmetek, kterému přejete všechny ty mnohdy opravdu nepředstavitelně příšerný věci. Přidejte k tomu několik nezapomenutelně zábavných scén a vyjde vám skvělá, ikdyž samozřejmě fekální komedie. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mi se to docela líbilo, i k mému velkému překvapení. Nemohu souhlasit s tím, že by to byla další fekální komedie. Bylo zde sice pár tvrdších kousků, ale nic strašného. Naopak bych řekl, že i trošku drsnější či fekálnější scény byly podány opravdu vtipně a "rozumně". K mému údivu jsem se dost nasmál a bavil. Je tam spousta slovních vtipů, komentářů, glos a hlášek, pár vtipných situací a celkově rozumně ulítlé. Já se bavil. 70%. Howgh! ()

Reklama

Lichty 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, komu Ryan Reynolds nepřijde ani trochu cool a film, ač je to jen jednoduchá teenagerská komedie, prostě neutáhne. Několik vtípků sice chválím (například scénu v bazénu), ale tyto světlé okamžiky jsou posílány na smrt zbytečnými a prvoplánovými fekáliemi, bez kterých by se Van Wilder v klidu obešel. Harold a Kumar je prostě úplně jiná liga. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Jakže, teenagerovská komedie na kterou se dá koukat? Troufám si tvrdit, že ano. Nemůže za to ani tak scénář, který má své světlé chvilky i momenty naprostého poklesu (včetně nechvalně proslulé scény s "psím pečivem", která byla skutečně už příliš), ale hlavně a především úžasný Ryan Reynolds. Jeho herectví čistě za použití mimiky z něj v mých očí dělá nového Carreyho, a nepotřebuje se ani šklebit, stačí mu pozvednout obočí. Viděl jsem ho i v dalších filmech a rozhodně budu jeho budoucí tvorbu nadále sledovat. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Z Beckerovho filmu mám viac-menej zmiešané pocity, ale vzhľadom na to, že dnes vznikajú mnohé teenagerské fekálnosti, ktoré obsahujú viacej trápnosti ako skutočného humoru som sa rozhodol jemne prižmúriť oko. Ono to vlaste vôbec nie je až tak tragické. Teda, ak si odpočítam nejaké tie scény so zvieracími telesnými tekutinami, bolo to pre mňa aj stráviteľne nechutné. Samotný film je vcelku zábavný po celú stopáž, škoda niekoľkých absolútne zbytočných scén a trápnych fórov, celkovo však prevládajú tie relatívne vydarené vtipy. K tomu, že celé je to jedno veľké klišé a herci sú až na výnimku doslova príšerní sa na záver radšej vyjadrovať nebudem. Suma sumárum - 2 a 1/2* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama