Reklama

Reklama

Obchod pro sebevrahy

  • Francie Le Magasin des suicides (více)
Trailer 1

Představte si město, kde se žije tak smutně, že lidé ztratili veškerou chuť k životu. Představte si město, kde prosperuje jediný obchod - ten, který prodává jedy, provazy a další sebevražedné pomůcky. Majiteli tohoto obchodu se právě narodilo dítě, které je ztělesněním životního optimismu. Rozklad rodinné živnosti pomalu začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Vpravdě groteskní. Morbidita spojená s muzikálovou nabubřelostí a velice solidní výtvarnou stránku. Bohužel film "á la thése", který chtě nechtě musí vyústit v předvídatelný závěr. Ale zábavné je to dosti a jako jeden ze zástupců současné "tradiční" animace film obstojí spolehlivě. Jen možná místy až příliš tlačí na pilu... ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Super nápad, poměrně přitažlivý vizuál a animace, a zejména úplně na začátku ta idea krámku s potřebami pro sebevrahy opravdu funguje, je to patřičně černohumorně vtipné a úchylné. Ale... to je bohužel všechno, následuje až tragicky nezajímavý příběh, rozvíjející se do nepravděpodobného finále. Je to nudné, nenápadité, natahované nic moc muzikálovými čísly. Paní z distribuční společnosti před filmem strašila, že kdyby se autoři věrně drželi knižní předlohy, nikdo by se na to ani nedokázal koukat - měli jste to zkusit hoši, protože na tohle se skoro nedá taky dívat, ale z úplně jinýho důvodu... ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek! Sebevražedné téma s takovou vášní se jen tak nevidí, to je opravdu něco pro mě! :D Nakonec se vše obrátí k dobrému a všichni jsou šťastni. Jak klasické. Ale musím uznat, že mě to opravdu bavilo, zřejmě také díky zajímavému zpracování a animacím a občasnému zpěvu. + Paříž má milovaná. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Námět, který potěší. Zpracování, které mohlo být jistě propracovanější, přesto ... ačkoliv některé skutečnosti nebyly zcela vysvětleny nebo jim chyběla opodstatnění ... se jednalo o koukatelnou záležitost, kde bylo nemálo vtipných momentů, narážek. A francouzština tomu dodala na zajímavosti. Uznávám, že mnohdy byly některé písničky zbytečně dlouhé a nebo často za sebou, ale někdy to jinak vyjádřit nejde. Hodnocení - 70%. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film o šťastné rodině, která vlastnila lékárnu a pomáhala lidem. Jednoho dne se rodičům narodil syn, který kvůli vážnému onemocnění nemohl žít naplno. Nebyl šťastný tak jako jeho rodiče a oba sourozenci. Trpěl depresemi a bohužel nakonec nemoci podlehl. Rodiče se zhroutili, sestra spáchala sebevraždu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle světového bestselleru "Potřeby pro sebevrahy" Jeana Teulého. (Mamba)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno