Reklama

Reklama

Obchod pro sebevrahy

  • Francie Le Magasin des suicides (více)
Trailer 1

Představte si město, kde se žije tak smutně, že lidé ztratili veškerou chuť k životu. Představte si město, kde prosperuje jediný obchod - ten, který prodává jedy, provazy a další sebevražedné pomůcky. Majiteli tohoto obchodu se právě narodilo dítě, které je ztělesněním životního optimismu. Rozklad rodinné živnosti pomalu začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Film o šťastné rodině, která vlastnila lékárnu a pomáhala lidem. Jednoho dne se rodičům narodil syn, který kvůli vážnému onemocnění nemohl žít naplno. Nebyl šťastný tak jako jeho rodiče a oba sourozenci. Trpěl depresemi a bohužel nakonec nemoci podlehl. Rodiče se zhroutili, sestra spáchala sebevraždu. ()

depony 

všechny recenze uživatele

Námět, který potěší. Zpracování, které mohlo být jistě propracovanější, přesto ... ačkoliv některé skutečnosti nebyly zcela vysvětleny nebo jim chyběla opodstatnění ... se jednalo o koukatelnou záležitost, kde bylo nemálo vtipných momentů, narážek. A francouzština tomu dodala na zajímavosti. Uznávám, že mnohdy byly některé písničky zbytečně dlouhé a nebo často za sebou, ale někdy to jinak vyjádřit nejde. Hodnocení - 70%. ()

Reklama

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý téma. Nespočet scén, kdy se smějete, ikdyž dění je tragický. Rozhodně jsem rád, že jsem to viděl a opakování se určitě bránit nebudu. Zpívaných scén mohlo být z mýho pohledu určitě méně, protože mi docela lezly krkem a ikdyž tomu název nenapovídá, film je místy (hlavně ke konci) strašně naivní. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

V rámci možností originální animák, který má svůj styl a toho se drží celou nedlouhou stopáž. Moc se mi líbil humor, na který tvůrci vsadili a skvěle vyvážili hranici mezi černým a tím "běžným" humorem. Postavičky byly sympatické a neměl jsem s nimi žádný problém. Hudební čísla mi přišla tak akorát a ač muzikály rád nemám, tak tady mi to nějak extra nevadilo. Pohřební a morbidní tématika se mi taky hodně líbila, tudíž jsem se dost bavil. Je tak velká škoda, že když je ten film určený dospělým, nesnaží se o nic víc a malinko nepřitvrdí. Všechny zvraty dáme dohromady v podstatě v průběhu první čtvrthodiny, což opravdu mrzí, protože pak už nás nic nepřekvapí. Možná, že chvílemi se film začne nepříjemně opakovat, ale to se dá přežít. Celkově vzato příjemné překvapení, které ale mohlo být lepší a hlavně kontroverznější. Takhle je to hodně smířlivé. 70% ()

Kervorkian 

všechny recenze uživatele

Nepáčilo sa mi to od začiatku až po koniec. Priznávam, chyba je vo mne, keďže som čakal skôr niečo depresívnejšie a hlavne nie z časti muzikál. Áno, stačilo si prečítať žáner pri názve filmu, ale tak nejak som dúfal, že keď už to bude komédia, tak aspoň humor bude ironický a nie vtieravý, čo mi vadilo. Animácia ma nezaujala, texty v piesňach boli na dosť chabej úrovni a žiadna z postáv mi neprišla extra sympatická, že by som sa s ňou vedel stotožniť. Keby mám obchod pre samovrahov, tak v ňom predávam DVD Obchod so samovrahmi, pretože keby som v kine sám, tak ju asi spácham :) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle světového bestselleru "Potřeby pro sebevrahy" Jeana Teulého. (Mamba)

Reklama

Reklama