Reklama

Reklama

Soudkyně Barbara

(pořad)
Reality-TV / Drama
Česko, 2015, 60 min

Obsahy(1)

Skutečné příběhy ze soudních síní. Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá – soudkyně Barbara rozhoduje, kde je pravda. (TV Barrandov)

Recenze (263)

Katcat odpad!

všechny recenze uživatele

Je fakt smutný, že když už se češi chytnou něčeho, co na Slovensku běží dobrejch 10 let, nejsou ani schopný okopírovat naše soudní případy. Ne, ty hovada prohnilý vyberou 40 náhodnejch slovenskejch dílů, NAPŮL to přeložej, přehrajou to český herci, který jsou oproti slovákům 1000x efektovanější, že by je člověk fackoval od rána do večera a ztrapněj tim náš národ takovým stylem, že bych blila. Tohle je největší česká mrdka, jakou jsem kdy viděla. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

V práci mám zopár klientů, kteří mají v kolonce narození data, která gentleman nezmiňuje a hle, jsem u nich a v televizi cosi běží... A já se tomu pochechtávám a jsem zvědavek, kdo vysílá tuhle parodii na to nejcéčkovější z tv produkce... Ale pak jsem pobledl a prchl se schovat do sklepa, to mi totiž došlo, že TOHLE mohl někdo myslet vážně, upřímně, fakt nemá smysl dlouze popisovat a házet jednu humorně odpornou závadu za druhou, tohle je prostě tak špatné, že se na to nedá koukat, aniž by se člověk začal tlemit jako Joker na válečné stezce za účelem odlovu netopejrů, leč obávám se, že ty dva celé díly, kterejma jsem z akademických důvodů zbičoval svou nebohou mysl, na mě zanechali mnoho ohavných následků a fóbií. A teď mě omluvte, jdu si sehnat nafukovací soudcovské kladívko. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při "skutečných" příbězích ze soudní síně jsem se několikrát zasmál tak upřímně, že musím jednu hvězdu udělit. Já zkrátka občas do soudní síně nahlédnu a kdyby tam soudkyně Barbara taky někdy zašla, tak by zjistila, že svět se točí trochu jinak, než jí to scénárista předepsal. Jen si nejsem zcela jistý, jestli by to neohrozilo její nezávislost, takže navrhuji, aby jí byl zvýšen plat. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Od soudu si zajdeš koupit párek v rohlíku, vrátíš se a pokusíš se na pobryndaným cáru papíru přečíst, co ti scenárista nacpal do huby. Kolem celýho Barrandova se už dávno začal kroutit časoprostor. Proč ne seriál? Proč jakási fiktivní reality show? Při sledování dosahuje moje konsternace takových hodnot, že s těma blábolama v soudní síni soucitně souhlasim. Herci neherci nepopsatelně komicky kombinují snahu o afektované chování se spisovnou formální mluvou, "soudní síň" vypadá jak papundekl z osmdesátých let a s právním prostorem má soudkyně Bára společný sotva název. Rozsudek vynesen - nechtěná zábava je ovšem na pekelně vysokém levelu! Jeden z těch škvárů, jehož sledování je guilty pleasure tak velikým, že se skoro bojim žaloby za mou nestoudnou potřebu dělat si z Barbary zvukovou kulisu. Obří plus za epizody, v nichž se objevují ostřílenější (ne)herci a posouvaj tu zábavu, někdy zřejmě improvizačně, na level, kde už se dá považovat snad i za záměrnou. ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby.Všechny blitky,sračky,hleny či zbytky žrádla vylizující z protézních mezizubních prostor strčí tenhle shit do kapsy,sežere je k snídani ,vykálí je a znovu pozře...a tak stále dokola do 15tistého dílu.Enjoy. -----------------------3.12.Další 3 minuty v Apocalypse..........---.-..-.--.-...-----..-.---...---.....-.-.--.-.....-.Mám pocit,že po další projekci těch pět špičatejch Barka a její sebranka ode me dostane,ty vole.... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Za jeden natáčecí den se natočí celkem 4 díly. (ČSFD)
  • Herci Lenka Vacvalová a Jaroslav Mendel jsou ve skutečnosti původem ze Slovenska, ovšem jejich čeština je na tak vysoké úrovni, že v pořadu vystupují jako čeští advokáti. (ČSFD)

Reklama

Reklama