Reklama

Reklama

Čihajafuru

(seriál)
  • Japonsko ちはやふる (více)
Trailer
Animovaný / Drama / Komedie / Sportovní
Japonsko, (2011–2020), 28 h 45 min (Minutáž: 22–25 min)

Předloha:

Juki Suecugu (komiks)

Hrají:

Asami Seto, Mamoru Mijano, Tóru Nara, Ai Kajano, Kazuja Nakai, Unšó Išizuka, Hóko Kuwašima, Ikue Ótani, Daisuke Sakaguči, Kendži Hamada, Aja Endó, Cubasa Jonaga (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Chihaya, Arata a Taichi boli dlhé roky najlepšími priateľmi, ktorých spájala spoločná vášeň pre starú japonskú hru zvanú "Karuta". Arata sa však musel odsťahovať a Taichi a Chihaya šli na rozdielne stredné školy. Keď sa opäť stretnú, Chihaya dúfa, že všetko bude také, ako predtým. Zistí však, že Arata už prestal karutu hrať. Dievča to tak nenechá rozhodne sa v Aratovi opäť prebudiť jeho stratenú hráčsku vášeň. (Chinese Ashio)

(více)

Recenze uživatele xtomas252 k tomuto seriálu (2)

Čihajafuru (2011) 

Po 15 dílech dávám poctivé tři hvědy. Zatím se mi to víc líbí než nelíbí, není to tak dobrý, abych si musel pouštět díl za dílem, ale zároveň ani tak špatný, abych se dívat přestal. Samotná hra je zvláštní, ze začátku mi to připadalo strašně jednoduché, postupem času jsem ale zjistil, že je velmi složitá. Uvidím, jak se mi bude líbit konec řady, možná hodnocení ještě zvýším, dolů ale spíš nepůjdu. EDIT: Mám za sebou celou první sérii a nevím proč, ale nějak mě to vtáhlo a posledních pár dílů mě celkem dost bavilo. Na konci se sice žádný úspěch nekonal, ale o čem by pak byla další řada. Slabší 4, nicméně čtyři za skvělou hudbu, povedenou animaci a zajímavý námět a jsem zvědavej, jak dopadne druhá řada. :) ()

Season 2 (2013) (S02) 

Druhá série je podstatně lepší než první, myslím, že hodnocení odpovídá. Docela mě překvapilo, jak se tvůrci dokázali poprat s natažením jednoho turnaje (týmového i individuálního) na snad víc než 15 dílů, přičemž naprostým vrcholem byl jeden zápas, který se táhl přes tři díly. Ale kupodivu to působilo celkem přirozeně a ani mi to nevadilo. Závěr byl vzhledem k předchozím dlouhým zápasům trochu uspěchaný, ale jinak jsem se vůbec nenudil, možná kromě rekapitulačního dílu. Doufám, že bude třetí série, jinak budu muset sáhnout po předloze (manga). Za mě poctivých 90 %. ()

Reklama

Reklama