Reklama

Reklama

Most - Série 2

(série)
Krimi / Thriller / Mysteriózní
Švédsko / Dánsko / Německo, 2013, 9 h 34 min (Minutáž: 57–60 min)

Tvůrci:

Hans Rosenfeldt

Hrají:

Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg, Rafael Pettersson, Lars Simonsen, Vickie Bak Laursen, Henrik Lundström, Daniel Adolfsson, Puk Scharbau (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (62)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z nesourodé dánskošvédské dvojice vyšetřovatelů se okamžitě stvořilo mé nejoblíbenější policejní duo na poli kriminálních seriálů a netajil jsem se tím, že hlavně Martin Rohde s tváří perfektního Kima Bodniy zastínil veškeré policajty, se kterými jsem se ve filmovém i seriálovém světě doposud potkal. Tématika celistvého sezónního případu svým ekoteroristickým zaměřením trumfnula sérii první, zapojení dopadů předchozího vyšetřování do tohoto rovněž kvituju. Jen to šíleně šokující finále jsem musel poněkud dlouho rozdýchávat. Ovšem právě ty nekompromisní eskalace dělají Most tak bombastickým seriálem. [viděno na Voyo] ()

angloumene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektivní příběh druhé série je výrazně propracovanější a preciznější, než děj série první. Žádné velké nelogičnosti se neobjevují, dokonce diváka překvapí pár zajímavých zvratů a nečekaných vyvrcholení. Na druhou stranu Martinova linka začíná být dost otravná, Sága ztrácí své kouzlo a spolu s divákem se příběhem spíš jenom tak plácá. Celkově tuto sérii hodnotím jako relativně slabší, přeci jen tam takového toho konverzačního balastu bylo trochu moc. V třetí sérii snad vypilují jak příběh, tak charaktery hlavních postav. Celkově to za druhou sérii vidím na 74 %. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla o něco lepší v tom smyslu, že už člověk postavy zná a že je docela zvědavý na to, jak se bude jejich osud dál vyvíjet. A popravdě i celkový příběh je docela dobrý a odhalení toho, kdo za všechno může, se mi líbilo něco více než u první série. Nutno ale říct, že už se mi nelíbí to, kam se dostalo finále, i když musím uznat, že to je docela pořádná rána. Skoro škoda, že seriál ještě dál pokračuje. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mě našponovala jak strunu od začátku do konce a za mě vydařenější než ta první. Tady nevíte nic od začátku do konce, což vám drásá nervy a ještě při tom prožíváte mnohdy smutné příběhy postav. Za mě super a hurá na třetí sérii, která to, doufám, bude umět taky tak. V neposlední řadě taky proto, že se na to snad tvůrci nevyserou a rozřešení této řady nám ještě ukážou! ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Jako ano, je to skvělý seriál. Druhá série už není tak vygradovaná, ani atmosférická, přesto stále skvělá. Výtka směřuje k neuzavření případu s jeho otevřeným koncem, ale třeba se to ještě v budoucnu dořeší... Ale s Pernille mě fakt naštvali, ta byla moc fajn! Rozhodně lepší, než ta robotická a nehezká blondýna, na kterou jsem si fakt dvě série nezvykl a tím, že potopila Martina to fakt nijak nevylepšila!! Tahle část se moc nepovedla! Že ta androidka sama přiznává, že spáchala zločin (stále nevíme jaký), ale Martina okamžitě potopí, je hnus největší!! Scénáristi to mohli udělat mnohem lépe, protože vyšachovat Martina pro další série, je opravdu moc špatný tah!! ()

Galerie (214)

Reklama

Reklama