Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější světová show znovu u nás! Originální a největší show zaměřená na hledání talentů, původní Got Talent, slaví úspěchy ve všech zemích - a nyní mohou diváci sledovat vysílání třetí série ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT na obrazovkách Prima family! Šanci zvítězit mají úplně všichni - soutěžit mohou tanečníci, zpěváci, akrobaté, žongléři, kouzelníci, kaskadéři, ale i komedianti, recitátoři, imitátoři, a to jak děti, teenageři, dospělí, tak i důchodci. Na všechny je jenom jeden metr - rozhoduje pouze kvalita předvedeného talentu a získání sympatií porotců a publika. Cesta k úspěchu však není jednoduchá. Vede přes castingy a semifinálová kola s SMS hlasováním, ve kterých má každý soutěžící jen jednu šanci předvést svůj výkon. Hodnotit je bude opět hvězdná porota ve známém složení: česká pěvecká stálice Lucie Bílá, zkušený producent a manažer hvězd Jaro Slávik a oblíbený český herec, dabér a bavič Martin Dejdar. Jednotlivými koly budou provázet již osvědčení a oblíbení moderátoři Jakub Prachař a Martin "Pyco" Rausch.
V česko-slovenské verzi formátu, který budou společně vysílat Prima family a TV JOJ, čeká na vítěze pohádková výhra 100 000 eur a cesta kolem světa. I letos ale máme pro diváky připraveno několik překvapení, která show ještě více zatraktivní. Můžete se tedy těšit na souboj nejlepších talentů, z nichž na konci vyjde vítězně jeden jediný, ten ze všech nejlepší a nejzajímavější. Sledujte proto úžasné, odvážné i zábavné výkony další řady talentů každou neděli večer na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Chápu ty neustálé talentové soutěže z toho důvodu, že pořád jsou lidi, kteří jsou v něčem koukatelném skutečně dobří a neměli dříve možnost to předvést(díky věkovému rozmezí či nějákým jiným událostem). Ovšem je tu velká spousta lidí, kteří se rádi vidí v televizi a nebo si skutečně myslí, že jsou v něčem opravdu dobří a není to tak ani omylem. Ovšem velká škoda, že ti kteří by si to zasloužili o tu slávu ani nezavadili a jejich uplatnění bylo naprosto nulové. 2/5ti z toho důvodu, že ti dva Kuba a Pyco(občas i Lucka) zachaňují situaci. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Ak má byť koncový výstup tohto programu Pavlusík, tak neviem či to nebol stratený čas. Réžia je síce bombastická, len tak trochu tendenčná a je dopredu jasné že vyhrá posledne vystupujúci účinkujúci.Manipulácia s verejnou mienkou je očividná. Tak neviem či sa dá poslať Pavlusík do LAS VEGAS. Skôr si myslím , že nie. Prosím pošlite tam ako náhradu aj keď nevyhrali Alexa Dowisa a nech mu k tomu spieva Katka Landlová ... ()

Reklama

miawallacova 

všechny recenze uživatele

První TV pořad tohoto typu byl koukatelný. vše bylo pro Českého diváka nové, všude blýskavé flitry, obyčejní lidi co si plnily své dětské sny a hlavně cool moderátoři. První takovou show jsem sledovala především kvůli Langerové. Teď už je to nudná podívaná plná trapných momentů, ubohých lidí a teatrálních porotců. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tato série talnetu, byla ze všech nejslabší. Ale i tak se na to dalo krásně koukat. Pár výtek vůči tomuto pokračování mám. Vadilo mi, že porota nevybrala do semifinále skutečné talenty, ale jen ty, kteří se jim hodili do krámu. Silně mi vadilo, že Lucie Bílá, neustál machrovala a vytahovala se, že má tolik a tolik slavíků a ve finále, samořejmě musela, oznámila, že má 15 slavíků a že už se teší na 16. Trapné. Stejně tak trapné bylo i její vytahováníse, že má na fejsbuku 120 tisíc přátel. Zkrátka, já bych ji vymazal. Je ubohá a trapná. ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Tým, že som veľmi nepozeral predchádzajúce série, nebol som ešte unudený konceptom. Tým, že nesledujem bulvár som "veľkú" aféru o jednom z porotcov zachytil iba veľmi letmo s neprikladám tomu akúkoľvek váhu. A niektorí z účinkujúcich sa mi zdali zaujímaví a celkom ma to bavilo. I keď už niektorí na treťom vystúpení nepriniesli nič veľmi nové, Pyco a Jakub to celkom zvládli (i keď občas už boli za limitom situačného humoru a príjemnej improvizácie) a za duet Včelky Máji som pridal pol hviezdičky. ()

Zajímavosti (1)

  • Vítězem třetí řady se stal operní pěvec Jozef Pavlusík. (SONY_)

Reklama

Reklama