Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Dvojice Henry Joost a Ariel Schulman se bohužel s třetím PA úplně vyčerpali. Tady se jim toho nepovedlo tolik, až je s podivem, že studio film nepřetočilo a nedalo šanci někomu jinému. PA 4 nepřináší vůbec nic nového, v horrorových okamžicích vůbec nefunguje a na konci působí film tak slabě, až jsem si říkal, jestli náhodou nejsem na Scary Movie 5, než na dalším PA. Triky od ILM byly sice hezké, ale proč jen se musely ty scény začít dít přesně (!) v tom okamžiku, kdy na ně zamířila kamera, to je prostě nejhorší katastrofa, jaká se vůbec v subžánru found footage může stát. Po tomto díle jsem o další PA ztratil zájem, i když jak se znám, tak jí asi dám ještě jednu šanci... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $53,921,300Tržby Celosvetovo $142,793,842Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,062,516 //počet predaných kusov 97,625Tržby za predaj DVD v USA $8,525,008 //počet predaných kusov 492,822║ čistá amatérčina ostane len amatérčinou, nechápem význam tejto prázdnej statickej série, jedine v tom že by to chcelo prekonať zívačkový Twilight /20%/ ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem mít celou tuhle nablblou sérii z krku, tak jsem si pustil i čtyřku. Bývala by se mi popravdě líbila ze všech dílů nejvíc, je totiž žánrově nejméně "paranormalaktivní" a přibližuje se mým oblíbeným dementním béčkovým horrůrkům, má (v rámci B žánru) docela slušnou zápletku, i nějaké to napětí by se našlo, navíc tu hraje hezká maminka s ještě hezčí dceruškou... Jenže. Kamera stojí za vyližprdel, neboť je (pokud se nejedná o obrazy ze statických kamer) moderně rozklepaná, a to takovým způsobem, že z toho nezmutovaného dosud jedince (to jest mne) rozbolí oči. No a ten konec s tím zástupem... no nevím, třebá nám ho pětka zase nějak vysvětlí. Krista boha. Já osobně bych v pátém dílu chtěl vidět pokud možno co nejbrutálnější a nejděsivější smrt nejen Huntera, jeho tetičky i všech ostatních "satanistů", ale i celého filmového štábu. Aby se už pak nemohla točit žádná šestka. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Noo jak začít. V kině sem na Activitách ještě nebyl, ale tohle sem si už ujít nechtěl. Co se týče atmosféry, tak prostě, jedna parta se tam směje, druhá ječí jak o život, nedá se to srovnávat na koukání sám doma v noci. Nicméně k filmu, celou 3/4 filmu krásnej rozjezd, seznamujou nás s postavama, s prostředím, pohodička. Blondýnka v hlavní roli byla perfektní a zbytek taky nebyl od věci. Ale potom se to zvrhlo během chvilky do velkýho a extra rychlýho finále. To bylo cvak, cvak, cvak, blondýnka zbyla a přišlo komando zombíků a rozzuřená Katie. Tohle byla špičková scéna, a odcházel sem odtamtud se zajímavejma pocitama. Až se na to podívám doma, už to nebude takový a budu vědět co a jak, ale může to zvednout atmosferickou laťku o něco vejš...zklamání to není, ale trojku to nepřekonalo. Doma: Jak sem řek, i přes to, že sem to viděl, i přes zatažený žaluzky, to se mnou kolikrát pohlo... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 53,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 142,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama