Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (37)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)
  • Herec Zach Galifianakis (Alan) musel být v některých scénách odehrávajících se ve velkých výškách nahrazen dublérem, kvůli své fobii z výšek. (Duoscop)
  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)
  • Ve scéně, kdy je Chow (Ken Jeong) převlečen za policistu, má zbraň Glock 17 ráže 9x19 mm. (dc125)
  • V každém dosavadním dílu se v určité podobě objeví nějaké prase. V prvním filmu Pařba ve Vegas (2019) můžeme vidět nafukovací prase ve vaně, když se hlavní hrdinové proberou z propařené noci. Ve druhém filmu Pařba v Bangkoku (2011) narazí Chow (Ken Jeong) autem do mrtvého těla prasete. A v tomto díle má zase Marshallův (John Goodman) gang na sobě masky prasat. Ve všech dosavadních dílech se taky vyskytovalo několik exotických zvířat: v prvním to byl tygr, ve druhém opice a v tomto žirafa na začátku filmu. (SidneyP)
  • Během závěrečných titulků se objeví ještě jedna scéna. (necisty)
  • Když se Cassandra (Melissa McCarthy) dívá v obchodě na televizi, dávají wrestling, kde zápasí wrestlingová legenda a herec John Cena. (tb_23)
  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • Ve všech třech dílech trilogie byly postavy ve výtahu vždy uspořádány tak, aby se každý herec alespoň jednou objevil uprostřed. V prvním filmu to byl Bradley Cooper (Phil), napravo byl Ed Helms (Stu) a nalevo Zach Galifianakis (Alan). Ve druhém díle byl uprostřed Ed Helms, napravo Zach Galifianakis a vlevo Bradley Cooper. A ve třetím díle je uprostřed Zach Galifianakis, napravo Ed Helms a nalevo Bradley Cooper. (Chibs)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)
  • Ve filmu si opět zahrál i režisér Todd Phillips. Tentokrát postavu platící prostitutce, kolem které letí Chow (Ken Jeong) s padákem. (BigCake)
  • Natáčení začalo 10. 9. 2012 v Los Angeles. 8. října 2012 se filmaři přesunuli do města Nogales v Arizoně, které ve filmu zastupuje Tijuanu. Natáčení skončilo v Las Vegas 16. listopadu 2012. (GeusX)
  • Herci súhlasili s tým, že urobia tretí film, pokiaľ nebude existovať štvrtý film. Bradley Cooper (Phil), Ed Helms (Stu) a Zach Galifianakis (Alan) cítili, že príbeh by stratil na sile. Cooper sa k realizácii projektu nechal presvedčiť Galifianakisom. (Zeker)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama