Reklama

Reklama

Pot a slzy

(seriál)
  • USA Flesh and Bone
Trailer
USA, 2015, 7 h 58 min (Minutáž: 58–66 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Drama Pot a slzy sleduje mladou tanečnici Claire (Sarah Hayová), jež má za sebou hodně bouřlivou minulost, od chvíle, kdy se stane členkou prestižního baletního souboru v New Yorku. Temný a drsný seriál nekompromisně zkoumá zářivou i odvrácenou stranu baletního světa a dramata, která přináší život v New Yorku. Claire je krásná, inteligentní dívka s hlubokými šrámy na duši, přehnanými ambicemi a sebedestruktivními sklony. Je to vynikající balerína schopná úžasných výkonů, její vnitřní trýzeň a touha po úspěchu ji však pohání vpřed nutkavým a nepředvídatelným způsobem, obzvláště když je konfrontována s intrikami nevypočitatelného uměleckého ředitele a jednoho nevítaného návštěvníka z minulosti. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Laratomb

Laratomb (hodnocení, recenze)

Tato minisérie či seriál (nikdy nevíme co producenti vymyslí) je k dispozici ode dneška na HBO Go pod názvem "Pot a slzy". Velmi jsem ho očekávala. Nedá se zde zatím hodnotit, ale doufám, že tomu dám pět hvězd.

na příspěvěk reagoval Lolita_Amelia

Uživatel Laratomb smazal svůj příspěvek.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Právě, taky jsem se díval, že to ještě nemá běžet. Nevím, nedělá Starz něco podobného jako Showtime, že to odvysílá o pár dní dřív, než je oficiální premiéra? V těch praktikách vysílání se neorientuju.

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

Cítím z toho postupně budované melodrama, ale to nemusí být (a u baletu obzvlášť) vůbec na škodu.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Má to být minisérie a nikoli první série a bude mít osm epizod; od 8/11. S ohledem na to, kdo to napsal, kdo zatím produkčně stojí, kdo to "kameruje" apod. jde o snad nejočekávanější nový projekt. Jediné zarážející je, že to je pod Starz, která se přeci jen mezi seriály zaměřuje (jakkoli kvalitní) spíše na "první signální".

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno