Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Samantha pracuje jako agentka pro soukromou špionážní agenturu. Během jedné akce se ji někdo pokusí zlikvidovat a ona zjišťuje, že za vším nejspíš stáli členové její vlastní jednotky. Po uzdravení a návratu do práce je její úkol jediný - přijít na to, kdo ji chce mrtvou a především si dávat veliký pozor při misích, na které je nasazena. Neví totiž, komu může věřit. (prokda)

(více)

Recenze (19)

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celé série: Začátek byl zdlouhavý, ale pak se z toho rozjelo slibné špionážní drama, které mě přikovalo k obrazovce. Jenže tvůrci rozjeli víc vedlejších zápletek, než měli prostoru, a tak poslední díl zase všechno zazdil nesmyslným cliffhangerem. Skoro nic není dořešeno, a tak jestli nebude další série, nemá smysl se dívat ani na tu první. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Jak vidím scény,kdy 60kg žena bojuje se 120 kg zabijákem jako sobě rovným (ještě že si ho nepřehodila přes rameno),tak jdu od toho. Přitom úvodní pilot mne zaujal,tak proč to tak kazí? Zápletka je zdařilá,atmoška taky a herci skvělí. Bohužel k nešťastnému "nadlidskému" výkonu Samanthy se přidávají i občasné dějové lapsusy,které jsou zvlášť u takového podání viditelné. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z toho, co znám, má Hunted asi nejblíž k Nikitě. Femme fatale Melissa George jako agentka, která se vrátila po roce, kdy si všichni mysleli, že je mrtvá. A nyní po ní opět jdou. Nenechte se mýlit, moc akční to není, spíš špionážní thriller s mysteriózní zápletkou. Dějově má zaručeně co nabídnout, není čitelně přímočarý. Trvalo mi 3 díly, než jsem si k němu našel cestu a musím říct, že už patří k mým oblíbeným. Jen si občas připadám trochu natvrdlej, protože mi plně nedochází, kdo za čé tým kope. # Seriál má větší potenciál než ukazuje, měl by se umět líp prodat. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Dobrý krimi špión seriálek, převážně dívatelný, málo prostojů, jen ten kluk. Kazí to, že je v něm vlastně každá baba kur** a každý chlap zmrd. Není ani komu fandit a tak to nějak doplyne do konce. Občas je tam aspoň nějaká rvačka či akce, ale to je všechno značně nepovedené. Líp jim jde to kecání. (40%) ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Pilot: Ne že ne, ale proti těm dvoumetrovým habánům to není zrovna ono, ač to nevypadá přímo na výsměch. Proč nepoužívají nějaké techniky alá Steven Segal.. kdy se využívá protivníkova váha a síla v jeho neprospěch. Těžko věřit, že údery této od pohledu křehké dívčiny dokáží protivníkem otřást tak, že se kácí .. ani neútočí na vyloženě citlivá a důležitá místa pro okamžitou pacifikaci soupeře. Holt s tím se budete muset vyrovnat .. je to aspoň pro změnu britská produkce, u američanů bych to netoleroval tuplem. Uvidíme jak se to vyvrbí dál. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Pracovní název seriálu byl původně Morton, v září 2011 pak bylo pojmenování změněno na Nemesis, až v roce 2012 pak na finální Hunted. (prokda)

Reklama

Reklama