Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak mám to za sebou. Tož nebylo to špatné, ale pořád jsem měl pocit, že sleduji kopírku I spit on your grave z několika rušivými momenty a do očí bijícími chybami. Takže takhle je to určitě solidní brutální nářez obsahující pár opravdu pěkných killů o tom nemůže být sporu, ale nějak nesdílím nadšení většiny zdejších kolegů komentátorů, protože tohle už jsem prostě někde viděl. Ano hádáte správně nemusím snad znovu psát kde a i když se tu někteří komentujicí o sérii Plivu na tvůj hrob trochu otírají, tak nemám pocit, že by tohle bylo o něco výš pravda máme tu ten faktor nemrtvého pomstychtivého zabijáka v tomto případě oživlá mrtvola zavražděné a znásilněné ženy, ale víc mě trefilo na komoru když tyto masakry prováděla živá žena jakož to fyzicky existující osoba co ještě nezemřela. Prostě mi to přišlo realističtější a uvěřitelnější je tam větší radost a satisfakce ze zabití těch hnusných ničemů. Tady jak jsem uvedl je to drsné, brutální a nekompromisní, ale nenabízí to nic navíc. Je to něco ve stylu jako ano oni provedli hroznou odpornost pojďme se jim za to pomstít pojďme je všechny zmasakrovat ať už je to za námi. Prostě tu není žádná nadstavba jenom krvavej nemilosrdnej nářez co má sice slušný tempo a rychle uteče, ale stejně rychle i vyšumí z hlavy.60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě spíš "death & revenge" s nadpřirozeným prvkem. Ten obstará nasraný duch indiána, který se vtělí do schránky mrtvé dívky a začne dělat krvavou paseku. Samozřejmě mezi grázly, co si to zaslouží. Jejich partička se tak záhy a téměř geometrickou řadou začne tenčit, protože mstící se livingdead hrdinka dokáže být opravdu nemilosrdná - na mrtvolu až nevídaně akční. A vám nezbývá, než jí držet palce. Rychlý spád, „badass“ záporáci, explicitní brutalita. Přerod z té nejčistší nevinnosti na červy prolezlou a rozpadávající se mstitelku mě zkrátka dostal, tudíž odpouštím i těch pár nezvládnutých scének. Paráda, jsem nadšen! P.S. Mně péro sice nestálo, ale dobrý film poznám. A tenhle, v rámci subžánru, rozhodně dobrý je! Díky za pozornost. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče jede na výlet, potká partu jižanských buranů a skončí na pár dní ve stodole s nožkama od sebe. Po útěku jí jeden z křupanů dožene a prožene jí tělem mačeto-kudlu. Jenže nedaleko byvakuje indiánský šaman, který téměř mrtvou dívku za pomoci rituálu přivede zpět do světa živých, ale jak se záhy ukáže, ta se na onom světě zkamarádila se strašně nasranym apačskym náčelníkem a toho si přivede sebou. A aby toho nebylo málo, skupina zvrhlíků patří do rodiny, která po dlouhá desetíletí masakruje indiány, takže v tomto případě půjde o pomstu rovnou dvojitou. Já jsem spokojený. Víceméně se jedná o I Spit On Your Grave s indiánským strašidlem a i když pomstychtivá dívka v tomto případě není tak vynalézavá jako Sarah Butler, ve chvíli, kdy jí posedne vzteklý Apač, tyhle nedostatky hravě vyrovnává. A nakonec luk, nůž a tomahawk jsou pro pomstu také vhodnými nástroji. Zvlášť když se s nimi umí zacházet. A to Indiáni uměli. Choreografie bojových scén sice mohla být lepší a místy jsem kroutil hlavou, ale na druhou stranu je to béčko a je to debut, takže člověk s nějakou mouchou prostě musí počítat. No a nakonec potěšilo i herectvo. Banda vilných balíků byla parádně hnusná, takže jim přejete smrt hned po prvním setkání a představitelka hlavní role své dva party zvládla také solidně. Nebylo by od věci, kdyby se k tomu Ojeda někdy v budoucnu, jako už uznávaný režisér, vrátil. 75% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitné, krvavé rape and revange. Príbeh je pomerne jednoduchý. Banda južanských buranov a vlastencov unesie dievčinu, ktorú potom znásilňujú a nakoniec zabijú. Do jej tela však indiánsky šaman vráti ducha indiánskeho bojovníka a tak spravodlivá a krvavá odplata môže začať. Hneď prvá odplata stála za to, keby aj ostatné ostali v podobnom duchu, asi by som neváhal s plným počtom, zo strany hlavnej hrdinky to možno chcelo lepšie vychutnanie si pomsty. Ale aj tak som spokojný, v rámci subžánru ide o jasný nadpriemer. 80/100 ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Toto je typický príklad ako ma poriadne nahnevať.Čakala som niečo celkom iné a myslela som ,že to snád ani nedopozerám.Okrem toho,že to nemalo s realitou absolutne nič spoločné,bola to navyše aj poriadna hlúposť.Jediné čo bolo na tomto ako tak zaujímavé,bola postava hluchonemého dievčaťa,ktoré vstane akoby zmrtvych po masakri od BadBoys(,ktorých si predstavujem aj v inej polohe ako len v nevyhnutne zápornej) a tým u nej nasleduje tak štandardná a klasická pomsta.Takto namixovaný druh ,,ovocia" už nič neponúka a nechutí mi. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama