Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Na to, že tam vybrali fakt pěkné herce, tak film byl hrozný. Sešitý horkou nití. Jako by to chtěli mít rychle natočené a mít to za sebou. Absolutně žádná chemie mezi hlavními postavami, někdy až trapné scény. Vše absolutně odbyté. Je to škoda. Takový film se dá přece natočit tak, aby nás pohltila vlna prvních pohledů, doteků, citů a zamilovanosti. No absolutně nevydařené. Jedna hvězdička za ty hezké tváře - i když hlavní hrdinka měla vlasy jak od kadeřnice i po pořádné bouřce na moři - sen každé z nás :D ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Sice je to extrémní klišé, že super kluk ztroskotá s úžasnou blondýnkou na ostrově. Ale já tyhle romantiky můžu. Není to nic originálního, ale má to svoje kouzlo. Kort když to mezi nima tak jiskří. Je to prostě taková pohádka. A kdo by nechtěl něco takovýho zažít. Navíc Indiana Evans, je výjimečná. Nemohl sem se jí vynadívat. Po dlouhý době film, kterej jsem v TV dokoukal až do konce ( a to byly jenom tři reklamy). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to takové roztomilé, barevné, romantické a sluníčkové a prostě pokud nenahodím drsnou pózu filmového kritika, který by si o podobné "braky" ani kolo neopřel, můžu říct, že se člověk u toho příjemně odreaguje. Jenže! Ignorace elementární logiky je občas fakt otravná, dialogy také nejsou zrovna ničím převratným a tvůrci jakoby dělali ústupky v ději, i když se místy snažili (úplně zbytečně) naznačovat něco jiného (panter, zvracení). Nebyl jsem si jist, jestli se tím snažili odkazovat na původní Lagunu, která byla o poznání tragičtější a strašidelnější (naposled jsem ji viděl jako děcko) a nebo ji jen (s)prostě vykradli a děj ne zcela šikovně vyladili pro současné publikum (dokonalost™). No, ten film fakt moc dobrej není, ale hraje tam Indiana Evans (mimochodem typově ne úplně nepodobná Brooke Shields), což akorát na ty dvě hvězdy stačí. ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ani tu jednu hvězdu si tahle nic neříkající věc nezaslouží. Ani za ty pěkně kýčovité záběry, na které jako jediné se dalo dívat..Laguna, moře..ostrov, nestačily na to, aby tvůrci, strašní herci a kdokoliv, kdo se na tomto nefilmu podílel, měl sebemenší zásluhu na tom, aby padlo aspoň půl hvězdy z lítosti nad tím, že tohle opravdu nemohli myslet vážně. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama