Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Není to sice stoprocentní a nejsem si jistá, jestli trochu nenadhodnocuju, ale zkrátka a jednoduše se mi to moc líbilo. Včetně klasického klišé na konci, které nejspíš většina lidí hodnotí spíš negativně. Ale upřímně, jaký jiný konec byste vymysleli? Myslím, že to bylo zakončeno tak, jak se na takovou komedii sluší a patří a nijak rušivě to na mě ani nepůsobilo. Navíc jsem už během filmu měla pocit, že jsou herci dobře sehraní a že si společné natáčení neskutečně užili - což mi ostatně na konci potrvrdily záběry z "nepovedených scén". Myslím, že právě tohle tvoří tu neotřelou atmosféru, kterou bychom u mnohých jiných komedií poslední doby hledali jen marně. ~(4,5)~ ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bláznivá dovolená pro novou generaci, ve které se sice tvůrci nevyhnuli schematickému vývoji děje (včetně povinných dramatických odboček), ale to vše bohatě vynahrazuje skvěle sehrané obsazení, které si s přehledem dává i ty nejlacinější fóry (jen ždímání scény s varletem mohlo být kratší). Celé to má auru zlaté éry amerických komedií z osmdesátých let, kdy výsledek nestál ani tak na scénáři, jako na schopnosti herců divoce improvizovat. Z Millerových jsem měl přesně pocit, že natáčení všechny hrozně bavilo. Škoda nefunkčních "family-bonding" pasáží, které působí jaksi násilně vlepené (hlavně finální proslov). Ale zbytek značně nadstandardní komediální zábava. Je to spíš tak na 70%, ale zaokrouhluji směrem nahoru za tanečky Jennifer Aniston, díky které chvílemi kino doslova nedýchalo. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jelikož je zdařilých komedií pořád méně a méně, jsem ráda za každou, u které se aspoň párkrát zasměju. A u rodinky Millerovic jsem se chechtala skoro pořád. Scénář je sice ohraný už stokrát, ale komu se chce vymýšlet pořád něco novýho, že? Volbou herců to taky vychytali, takže vlastně nemám co hanit. Slušná komedie. Slabší 4* ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Čtyřka looserů na tripu z Mexica do Denveru v rodinném karavanu narvaném balíky exkluzivní trávy. Tenhle film stojí na skvělé chemii mezi ústřední čtyřkou (i když přiznám, že věčně si stěžující postava Emmy Roberts mi lezla na nervy), na újetých situacích a nahuštěném děti (v tomhle filmu se pořád něco děje, do závěrečných titulků vám nedá vydechnout). Líbila se mi drzost vtípků. Kde film ztrácí, tak to jsou emotivní "rodinné" scénky. Nevěřím, že by se ústřední čtveřice snesla déle než pár dnů a - bohužel - romantická chemie mezi Sudeikisem a Anistonovou moc nefunguje, i když oba jsou na pohled více než příjemní. 80 % ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 37 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Příjmení Millerovi si "rodina" zvolila podle jména ulice, ve které bydlí, Miller Street. Název ulice je možné zahlédnout v identifikačním průkazu ve scéně na letišti. (Barrymore)
  • Will Poulter, představitel Kennyho, dlouho do noci poslouchal píseň "Waterfalls" od TLC, aby byl schopen ji ve scéně odzpívat. Poulter vybral tuto píseň sám, protože je fanouškem hip hopu. (Fugas.cz)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama