Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ragnar mě docela zklamal, že poslední dobou o ničem moc nerozhodoval a držel se v ústraní, když někdo k vikingům mluvil. Snad v další řadě si spraví renomé. Jinak kvalitativně už tady bylo znát, že to jde mírně dolů a celkem se bojím dalších řad, na které jsem moc chvály nezaslechl. Zatím jsem ale napjatý na další díly...90% ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět na výbornou. Nové lokace, nové postavy, jde vidět, že se i do měšce přisypaly nějaké zlaťáky, protože je všeho a všech více. Začalo se řádně intrikařit a politikařit, člověk už neví komu a čemu věřit. Ve větší míře začala být i zajímavá hudba v průběhu děje. Prostě to chytlo více velkoleposti, což ještě vylepšilo již tak výborný seriál. Nemám, co více k tomu říci. Vysoká laťka udržena, ba co více, i trošku zvýšena. Velká spokojenost, alou na další sérii. Howgh! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna začala, a pak i pokračovala velmi rozpačitě, takže jsem byl dost zklamán. S šestou epizodou přišla výrazná změna k lepšímu, a ta už vydržela až do konce řady. Nejvýraznějším dílem byl pro mě osmý, který přinesl útok na Paříž a zatím nejlepší akci seriálu. Velmi mě bavila postava Wessexského krále Egberta, některé epizody by byly bez jeho intrik a manipulací poněkud mdlé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Třetí série neztratila na skvělosti lautr nic. Ragnar a jeho tým se přijeli kamarádit do Anglie a poté dokonce i do Francie. Díky úžasnému anglickému králi přibylo také nějakých těch intrik a podvodů. Stejně tak přibylo soubojů. Především bych vyzvedl závěrečné obléhání Paříže, které bylo opravdu chuťovkou. Ragnar má vyšší a vyšší cíle a opravdu je nač koukat. Také správně vzrůstá mezináboženské napětí a celé je to prostě super. Už aby tu byla série č. 4! ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama