Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtvrtá řada se odehrává dva roky po závěrečném rozuzlení předchozí série, kdy se Lucas vzdal svého odznaku po krvavé multi-milionové loupeži na základně vojenského námořnictva Genoa. Tato mise vyšla draho: Carriin manžel Gordon byl zavražděn a Lucasova dlouholetého parťáka, počítačového hackera Joba unesl tajemný zločinecký gang. Lucas se vrací ze svého dobrovolného vyhnanství do Banshee, kde se mezitím odehrála řada zásadních změn. Brock Lotus je novým šerifem a Kai Proctor se stal starostou. Nina Cruzová, nová zástupkyně s vazbami na Proctora, se připojila k Brockově týmu spolu s někdejším skinheadem, nyní zástupcem Kurtem Bunkerem. Ten pokračuje ve své snaze vyrovnat se s temnou minulostí, zatímco bojuje proti rasistickým výstřelkům gangu vedeného jeho mladším bratrem Calvinem. Poté, co se znovu shledá s Carrie, jejich dcerou Devou a bývalým boxerem Sugarem Batesem, je Lucas pohlcen novou krizí v Banshee - snaží se dopadnout brutálního sériového vraha, jehož poslední obětí se stal někdo blízký a drahý Lucasově srdci. (HBO Europe)

(více)

Recenze (21)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série byla jednoznačně nejslabší, také ale byla i nejkratší, takže se to snést jakž takž dalo. Je tu nejmenší množství akčních scén a krvavých gore prvků, byť i zde jsou. Taky tady jsou ale scény, který jsou poměrně trapný - například ta žhářská scéna. Ke konci jsem měl rozhodnuto, že dám tři hvězdy s tím, že se to dalo předpokládat. Nostalgie mě ale dostala a poslední díl mě nakonec docela potěšil. Pěkné zakončení seriálu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je funny v tom, že když doufáte, že tu zasranici Rebeccu budete míz z krku, tak na ní stejně bude tuna flashbacků a deja vu. Takže smolík. Čtvrtá série je asi po první nejlepší. Má nějaký děj, který je sice stejně jako u druhé a třetí série fixovanej na nějaký daný cíl, ale alespoň to vypadá víc nadupaně a stylově. Ani nemůžu uvěřit, že je konec. Tenhle seriál byl po dlouhý době nějaký, který mne fakt bavil, i na slabší díly. Hlavně věděl, kdy má to srdce skončit, ne že se to potáhne padesát let. Hlavně to vypadá jako kdyby se teprve rozbouřila nová vlna sraček a místo toho se to dá do osmýho dílu zase do pořádku, což nechápu jak se dalo dát dohromady. Finále jako takové bylo suprové. Jak už série, nebo celého seriálu. Nemám asi víc co říct. Byla to jízda jak prase. ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné rozloučení se všemi postavami seriálu a mohu říci, Banshee mi bude chybět. Jeho vášeň, lásky, zrady, mafie, drogy, to vše smotané do klubíčka a rozmotávané místní policií, kde šerif není šerif, pravý zástupce je vlastně zakuklený skvělý chlap s upřímnýma očima, kde dostane místo nedávný napravený nácek, kde obyvatelstvo je někdy jako Tajemný dům v Karpatech a nad tím vším vzájemné vztahy propojují děj. Krom všech postav se mi velmi líbila postava Joba, jeho vizuál a stručné hlášky. Jakožto žena musím říct, že ještě nikdy jsem neviděla seriál, ve kterém ani jedna představitelka nemá prsa. Začala jsem autory podezřívat z úchylky. Ještě poděkování za skvělý dabing v čele s Lukášem Vaculíkem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehký spád dolů oproti vrcholné třetí sezóně. Přišlo mi,že šetřili rozpočtem a z akční série se spíše stal depresivní a emotivně vypjatý Thriller, né že by to bylo zle, ale nedostatek násilí, sexu a soubojů není pozitivní vizitka na závěr jednoho z nejlepších seriálů. Finále jsem čekal nekompromisní vůči postavám, nakonec příliš padlých těl nebylo. 75% ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě velké zklamání. Zbytečně moc prostoru dostane příběhová linka, která není vysloveně důležitá, dějové zápletky, které jsou rozvíjeny napříč třemi předchozími řadami a měly by vyvrcholit ve čtvrté, jsou velmi uspěchané a vysloveně mi chybí nějaký ikonický souboj. Situaci trochu zachránilo emotivně fungující finále, ale přesto jsem byl víc než rozčarovaný. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama