Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Ne o moc slabší, než první díl, lovci Critters se v půli cesty na svou planetu dozví, že zrůdičky se chystaj vylíhnout ze zapomenutých vajec a vracej se zpátky na Zemi konat svou práci. Absolutně nenáročná osmdesátková televizní zábava s pár opravdu dobře udělanejma scénama, příjemná stopáž pod 90 minut, prostě kvalitní Velikonoční snímek. ()

Homerking 

všechny recenze uživatele

Critteři se vrací zpět do Grover band, v minulém díle zde totiž zanechali nakladená vejce, která se nyní souhrou náhod připletou k vajíčkům připravených na místní Velikonoční slavnost. Vrátí se nám zpět i Bradley Brown jenž přijížďí do města po mnoha letech aby navštívil svou babičku, opět se bude muset vypořádat s noční můrou kterou již jednou zažil ale i tentokrát může počítat s týmem vesmírných kovbojů kteří přiletí celou situaci dořešit jednou provždy. Určitě slabší než první díl a to především v rámci děsivé atmosféry kterou dvojka zcela postrádá a bohužel pro mě funguje spíš jako komedie, nicméně najde se tu dost slušně krvavých scén a to hlavně díky tomu že critteři zde dostali o mnoho víc prostoru. Suma sumárum průměrná podívaná. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ak by takýto film natočili teraz, tak by to malo okolo 20% a ja by som zrejme po 15 minútach film vypol a dal odpad. Herecké výkony a dialógy sú podpriemerné a logika na bode mrazu. Myslel som si, že keď v prvom diely večerali kukuricu s mliekom a po večeri sledoval brat sestru z okna po tme ako sa autom odviezla s frajerom neuveriteľných 30 metrov autom ku stodole kam si šli zašukať, že to už nič neprekoná, ale v druhom diely ešte pridali. Za nostalgiu dávam 2*....Ešte by som chcel zmieniť, že jeden z dôvodov prečo som film dopozeral je, že ma zaujala obdarenosť herečky menom Roxanne Kernohan a ako sa mi to celkom často stáva v poslednej dobe, tak po pozretí filmu som zistil, že vo veku 33 rokov zomrela na následky autonehody :/ ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Dvojka se mi líbí o trochu víc než jednička. Tvůrci se poctivě řídí pravidli a nandali do dvojky zákonitě 2x více akce, 2xvíce hlášek a srandy a hlavně 2x více criterrů, kteří tu vytasí svojí tajnou zbraň - Critterkouli, která je dle mého legendární. Další vynikající béčko, které neubírá na zábavě ani po těch letech. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Malý Brad se vrací do městečka, kde strávil u babičky své dětství, ale také prožil svoji nejhorší noční můru - to když městečko bylo napadeno zákeřnými Critters (malý ostnatý potvůrky, který všechno, na co přijdou, to sežerou). Tentokrát doufá, že si u babičky odpočine, tím spíš, že v městečku už se o tamních potížích jen vtipkuje. Je to možná náhoda, ale i tentokrát se zde znovu Critters objeví - vylíhnou se z několika vajec, které tu zůstaly po původních potvorách. A tak se musí Brad s obyvateli města, ale také s vesmírnými lovci Critters Ugem, Li a Charliem opět pustit do boje ... Pamatuji si to jako dneska - Gremlins a Critters, tisíckrát viděné na mnohonásobně překopírovaných videokazetách, všichni je znali a všichni se hádali, kteří jsou horší, hnusnější či hororovější. Critters 2 je více než důstojným pokračováním prvního dílu, i když - jak to u podobných filmů bývá, překvapení s hezkých potvůrek se tu už nekoná. Ale i tak jsem se skvěle bavil - např. skvělá scéna jak se Critters cpou. Co se týče herců, tak jsou zcela nepodstatní a nezapamatovatelní, a v některých momentech mi bylo docela líto, že je Critťáci nesežrali (třeba při rádoby romantickém loučení hlavního hrdiny s bývalou spolužačkou .. uff)... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)

Reklama

Reklama