Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Srovnatelný s jedničkou. Sice to nepřináší vůbec nic novýho, na druhou stranu všechno je tak nějak víc a celý se to bere ještě míň vážně. Jestli jednička sázela ze začátku na lekačky a temnou hororovou atmosféru, tady už je to čistě komedie. Ale totálně ulítlá. Z hlediska filmovýho "umění" asi odpad, ale podle měřítka "hororové komedie" je to supr věc. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než minule. Přestože je zde více Critters i zábavných momentů, tak tentokrát se mi absolutně nelíbil výkon herců, ani přemrštěnost (nadsazenost) některých scén. Asi nejvíc se mi líbila čistka ve fast foodu a jedna critters ve fritce. Pořád se však tenhle film rozhodně drží v nadprůměrné kvalitě hororových komedií. 7/10 ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Druhý díl téhle série o mimozemských potvorách, které sežerou všechno co jim přijde do cesty, naštěstí zůstává na stejné kvalitě jako jednička. Opět si teda musí člověk musí počkat, až se na plátně objeví critterové, ale pak už to šlape jak má a baví to až do konce. S hodnocením zase zůstanu u 3*, jelikož to na víc prostě nevidím, ale to nemění to nic na tom, že je to příjemný filmeček a klidně bych se na něj podíval znova. Dokonce mi to možná sedlo o maličko víc, než jednička. Akorát těch dalších pokračování se trochu bojím. Silné 3* ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Hele, proč pořád vypadáš jako ten zpěvák, a Lee je pořád bez tváře?" - "Protože tohle tělo mi sedí. Lee zůstane bez tváře, dokud nenajde pravé já... Ve špatném já se žít nedá." Lee to zabíjel! Líbilo se mi, když si vzal podobu holky z Playboye. Pak mne překvapil vzhledem outsidera a nakonec, když si skoro vzal podobu Freedyho Kruegera. Jinak příběhově je to stejné jako jednička, takže mimozemšťané drtí černý ježky. Postavy jsou také neměné, ale přesto je to mnohem lepší než jednička. Je to akčnější a halvně je to sranda. - 70%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Série Critters pro mě byla v dětství velkým kultem a právě ona mě na čas přivedla k hororům. Chtěl jsem vědět, jak se poprala se zubem času a sehnal si všechny díly. Jednička sází především na atmosféru a chce být regulérním hororem. Už tam jsem si to uvědomil. Když nejsou Critters na scéně, tak je to o ničem, ale těch pár chvil s nimi stojí za to utrpení. Dvojka už jede v komediálním stylu a je vrcholem celé série. Když byli Critters v kuchyni nebo se valili městem, tak jsem brečel smíchy. Bohužel čekání na ně je znovu docela úmorné. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama