Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je rok 1924, dva roky po Epsomském derby. Tommy navenek pořádá dostihy a prodává auta. Tajně pracuje pro Winstona Churchilla. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem jeden z mála, kdo je se třetí sérií Peaky Blinderů spokojenější než s tou předchozí. Ve dvojce mi už poměrně iritoval inspektor Campbell a netrpělivě jsem očekával jeho odchod. Ve trojce se sice neobjeví nijak pamětihodný záporák, veškeré pletichy s ruskými konkurenty jsou ale poutavé a nenajde se díl, který by mě nezaujal. Je to ale pořád jen předzvěst té geniální čtvrté sezóny. [viděno na Netflixu] ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je úžasnej seriál, ale tahle série zrovna úžasná není. Bohužel mi přišlo, že se všichni tvářili, že se stane (nebo že se plánuje) něco velkolepého, ale ono se tam ani nic pořádně neplánuje a v poslední epizodě se stane něco úplně jinýho (tak na 75procent). Bylo to takové nudné a zdlouhavé a nic moc se nedělo (a nepomohly tomu ani nové postavy - kterých je tedy hodně).   Ale jinak velký pokles kvality nevidím. Peaky Blinders jsou zkrátka úžasní (jak gang tak seriál). 7,5-8/10 ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady nemá cenu o ničem polemizovat, tato série je čistě, jasně, prostě a sprostě jeden z klenotních klenotů televizní zábavy v celičkém vesmíru. Pojem "čím méně, tím více" nepřímé úměrnosti je vhodný popis kvality, již nám Britové nabízí v rámci tohoto projektu. Všechny přednosti minulých dvou částí Birminghamské rodinné ságy jsou zde zase posíleny a umocněny výraznou sebejistotní jistotou tvůrčího týmu. Zase je to o pár stupňů bohatší zážitek, jenž je v mnoha ohledech komplexnější než kdy dříve. Do seriálu přibylo více zvratů a až politicky komplexních intrik fungujících na dosud nejlepší struktuře samotného příběhu, jehož větvené oblouky jsou na vrcholu vyprávěcího umění scénáře jdoucí ruku v ruce s dosavadně největším rozvinutím charakterů, jejichž vývoj je jen reakcí na probíhající běh a souběh událostí. Kvalitní herecké výkony s výživným soundtrackem přetrvávají na dosažitelném maximálnu. Kompoziční scenérie s vizuálnem si však polepšily, přesun z industriálního Birminghamu a uhlazeného Londýna na pověstná Britská zamokřená vřesoviště je na tuto řemeslnou část díla prospívající rozhodnutí, díky němuž i v těchto letních časech s jistotou cítím chlad nádherné Anglické krajiny oplývající hustou atmosférou s výrazným mrazivým okrajem. 10/10 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se mi druhá série nelíbila, tak ta třetí se mi pro změnu líbila opravdu hodně. Tenhle seriál opakovaně staví na jednom triku, a sice že Tommy je vždycky minimálně o dva tahy dál, než my diváci. V závěru se takhle trhnul i od rodiny, což dříve neměl ve zvyku. Naše (divácké) překvapení to jen znásobilo. Už jsem na tuhle hru přistoupil a odmítám se zabývat tím, jak by to v reálu mohl Tommy všechno stihnout. Tohle reál není, je to televizní tvorba. A tentokrát uznávám, že vážně kvalitní. Bavilo mě to moc. ()

kri.tino 

všechny recenze uživatele

Pre zatiaľ najlepšie čo Peaky Blinders ponúkli. Nepochybne najdramatickejšia séria, v ktorej zároveň vidieť najkrajšiu kresbu postáv, ich rastu a prerodu. Śtýlovosť ustúpila o krôčik do úzadia, v popredí sa naplno prejavila kvalita scenára. Tom Hardy bezchybný. Celkovo by som hodnotil za štyri, záverečný diel zdvihol latku. Teším sa na ďalšiu sériu. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (8)

  • Když Arthur (Paul Anderson) vyjde ze sprchy, tak se mu v různých záběrech mění účes. (Duoscop)
  • Když Michael (Finn Cole) najde kněze, tak mu míří revolverem na levé oko. V dalším záběru mu ale míří mezi oči. (Duoscop)

Reklama

Reklama